Integrationer

Öppet API och färdiga integrationer

Skapa ett ekosystem för ditt företags ekonomi som både är pålitligt och realtidsuppdaterat. Vårt system innehåller det mesta du behöver redan från start, men behöver du addera ytterligare går det enkelt att koppla på egna integrationer till vårt öppna API eller hämta data från vår SQL-databas.

CRM

Factoring

Påminnelse- och kravhantering

Integration med banken & Skatteverket

Rapportering

Med PE får du tillgång till

Klicka dig vidare för att läsa mer om varje enskild funktion.

Klimatkompensera

Sköt allt i systemet med färdiga bankintegrationer

Affärskritiska integrationer, såsom med de större bankerna och mot Skatteverket finns redan på plats. Repetitiva moment sköts smidigt av systemet och du kan enkelt göra utbetalningar från banken eller inbetalningar till Skatteverket utan att behöva lämna systemet,.

Öppet API med tydlig dokumentation för egna integrationer

Smartare rapporter med SQL Analytics

Färdiga integrationer med samarbetspartners

Standardintegrationer med de större bankerna

Marknadsplatsen för våra integrationer & partners

Bygg ditt eget ekosystem med hjälp av integrationer mot bland annat banken, Skatteverket, Billecta, Cinode eller Upsales. Nedan är ett urval av integrationspartners, men fråga gärna vad som är möjligt så kan vi ta reda på vad som redan finns eller om något nytt behöver utvecklas.

 

 

Bankintegrationer

 

Danske Bank och PE Accounting har en integration som gör det möjligt att få en realtidsnära bild av ditt företags ekonomi.

 

 

Swedbank och PE Accounting har en integration som gör det möjligt att få en realtidsnära bild av ditt företags ekonomi.

 

SEB och PE Accounting har en direkt integration som underlättar alltifrån betalningar och avstämningar till finansiering och rapporter.

 

Handelsbanken och PE Accounting har en integration som gör det möjligt att få en realtidsnära bild av ditt företags ekonomi.

Nordea och PE Accounting har en integration för att göra det möjligt att få en realtidsnära bild av din verksamhets ekonomi.

Integrerade betalkort

Eurocard

 

 

Eurocard erbjuder företagskort, även virtuella, för säkra och effektiva betalningar som är direkt integrerade med PE Accounting.

SEB Corporate

 

SEB och PE Accounting har en direkt integration som underlättar alltifrån betalningar och avstämningar till finansiering och rapporter.

PE-kortet

 

 

Den bästa lösningen för dig som vill ge anställda egna företagskort och samtidigt ha kontroll över utläggen i realtid.

Andra banknära tjänster

Överföringar mellan egna konton

 

Som kund i SEB kan du göra överföringar mellan dina egna konton direkt i PE Accounting. På det sättet kan du alltid se till att ha rätt saldo, i rätt valuta, på kontot inför kommande fakturabetalningar.

SEB Partnerpaket

 

 

Partnerpaketet innebär att du som är eller blir PE Accounting-kund och samlar dina tjänster hos SEB får förmånliga rabatter.

 

 

SEB Factoring, PE Block

 

 

SEB Factoring, PE Block. Effektiv fakturabelåning som tidigare bara varit tillgänglig för stora bolag.

 

 

 

Automatiserad kravhantering

Automatiserat flöde från påminnelse till krav, inkasso och Kronofogden genom PE Accounting och Billecta.

 

Tjänstepensioner

 

 

Med SEB:s pensionsintegration kan du koppla ihop din tjänstepension med PE Accounting. Håll koll på både tjänstepensionerna och lönerna på samma ställe.

 

Koppling till skattekonto


Hämta information om saldot på skattekontot eller lämna in AGI. Hantera transaktionerna PE och automatisera bokföring som gäller skattekontot.

Skills Management

Skills Management plattform

 

Cinode hjälper kunskapsintensiva företag att identifiera, visualisera och matcha kompetens i en flexibel och kraftfull plattform.

CRM & Subscription

Stöd för avancerade abonnemang

Younium är en smart abonnemangshub för bolag som har en avancerad abonnemangsaffär eller har abonnemang som sin huvudsakliga intäktskälla.

CRM integrerat med PE

 

Upsales CRM hjälper B2B företag att hitta nya leads, vinna fler affärer och skapa merförsäljning hos befintliga kunder.

 

Samla alla marknadsinsatser

Hubspot samlar allt som rör marknadsföring, sälj och service på samma plats för att förenkla sättet att sälja och kommunicera med målgruppen.

BI & rapporteringslösningar

Datadriven finansiell planering

Planacy ger dig ett skräddarsytt budget- & prognosverktyg för dig och dina användare på bolaget så att du kan jobba med rullande prognoser.

 

Helhet för bolagsstyrning

 

Rapport & analys

 

Microsofts Power BI kan samla data från flera källor och skapa interaktiva och fördjupande instrumentpaneler och rapporter.

 

 

Övrigt

Utbetalningar till frilansare

Workamo möjliggör utbetalningar till frilansare för företag genom att hantera skatt, sociala avgifter, försäkringar, förmåner mm.

 

 

Skicka lönespec till digital brevlåda

Kivra är en digital brevlådetjänst som många myndigheter och företag använder för att skicka information, till exempel lönebesked.

Integration mot bank

Jämför våra integrationer med dom större bankerna. Ett nära samarbete med bankerna är en avgörande faktor för att kunna ge dig snabba, smidiga och enkla ekonomisystem vi strävar efter.

Med PE:s integration till de större bankerna utför du dina betalningar med ett knapptryck direkt i PE. Du behöver själv inte hantera några filer utan det sköter PE sömlöst i bakgrunden.

Boka en demo

Vill du veta mer om hur vår ekonomitjänst kan hjälpa dig?

Vi är den enda löne- och ekonomitjänsten som är nischade mot tjänstebolag med fler än 5 anställda upp till 1 000. I dagsläget använder 20 000 personer systemet och över 2 000 bolag effektiviserar idag sin ekonomihantering tillsammans med oss. 

Namn(Obligatoriskt)

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår Integritetspolicy