Eurocard– nu med utläggshantering i realtid!

Gör utläggshanteringen strömlinjeformad genom att ge dig själv och dina medarbetare det smidigaste sättet att utläggsrapportera idag. Eurocards integration till PE Accounting automatiserar kvittorapportering till den högsta grad och hjälper användare att enkelt bli av med tidskrävande administration.

 

Transaktionsdata i realtid

SEB Kort som är en ledande betalningsleverantör äger och marknadsför varumärket Eurocard i Norden. Företagskortet Eurocard hjälper företag genomföra betalningar och utläggshantering säkert, effektivt och bekvämt. Med den nya integrationen kan vi dessutom erbjuda transaktionsdata i realtid, vilket gör att utläggshanteringen blir ännu smidigare.

 

I den tidigare integrationen mellan PE Accounting och Eurocard överfördes transaktionsfiler bara en gång om dagen, vilket gjorde att användare fick vänta med sin utläggsrapportering. Nu får du både transaktionsfilerna och realtidsdatan direkt vid köp, vilket göra att du kan utläggsrapportera omgående. Den här uppdateringen hoppas vi ska hjälpa våra användare att ytterligare förenkla sin utläggshantering och minimera administrationen.

 

Och inte nog med det! Handlar du dessutom hos en leverantör som erbjuder digitala kvitton, så får du det digitala kvittot som är kopplat till transaktionen, inskickat i PE-appen. Du behöver alltså inte spara något fysiskt kvitto. Hur smidigt som helst!

 

Förmåner och funktionalitet för dig som Eurocard-användare:

  • Information om köpet inklusive valutakurser skickas i realtid direkt in i PE Accounting-systemet
  • Notifikationen direkt vid köptillfället gör det enklare för användaren att komma ihåg att rapportera sina utlägg
  • Risken för kvittobedrägerier minskar rejält.
  • Automatisk matchning av transaktioner mot kvitton vid inköpstillfället ger bättre kvalité och realtidsdata på företagets siffror

För vem?

För dig som vill effektivisera utläggshanteringen för företagets anställda genom att erbjuda en enkel och automatiserad lösning som sparar både tid och pengar. (Observera att du måste ha Eurocards företagskort för att kunna integrera med PE Accounting!)

Hur fungerar det?

Eurocard skjuter in realtidsdata om transaktioner till vårt system. Därefter kan användaren av kortet fylla i efterfrågad information om kortköpet och fota kvittot för attest i PE-appen. Handlar du hos någon av de leverantörer som dessutom erbjuder digitala kvitton, är det enda användaren behöver göra efter köpet att fylla i kompletterande information om inköpet och sedan attestera. Eftersom kvittot som är digitalt, redan skickats in i PE.

Vem ansvarar för integrationen?

Eurocard ansvarar för korten och att rätt information om köpet skickas in i PE.
Kontakt: corporatesupport@eurocard.se

 

PE Accounting ansvarar för app och utläggshanteringen i PE.
Kontakt: kontakt@accounting.pe.

Så kommer du igång

PE Accounting kund: Gå in på Eurocards ansökningssida. Där kan PE-kunder ansöka om Eurocard-kort och integration till PE till förmånliga priser. Har ni redan Eurocard, men vill ha transaktionsdata i realtid, fyll i PDF-formuläret längre ner på ansökningssidan.

 

För att få hjälp och stöd med att fylla i Eurocards formulär hänvisar vi våra befintliga kunder hit.

 

Inte PE Accounting kund? Kontakta oss här så återkopplar vi till dig inom kort.

Vill ni bli partner till oss?

(Obligatoriskt)

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår Integritetspolicy

Kom igång med PE

Över 2 000 bolag har redan hoppat på framtidens sätt att driva företag.

Är det din tur nu?