Finansiering

Finansiering med stöd av automatisering

I PE Accounting finns finansieringstjänster direkt integrerade i systemet och kopplade mot bokföringen. Det minimerar administration och är en trygghet för både långivare och våra kunder. Vi kan tack vare tekniken erbjuda möjligheter till smartare finansiering med bland annat SEB och Capcito.

Med PE får du tillgång till

Klicka dig vidare för att läsa mer om varje enskild funktion.

Man ser över sin finansiering på dataskärmen

Finansiering med realtidskoll

Factoring, fakturabelåning eller blockbelåning. Historiskt sett har det inneburit en stor utmaning för administrationen kring lånen och det har varit svårt att få bra villkor eller för den delen inte ställa till det i bokföringen.

 

Genom att det enkelt går att skicka information mellan PE Accounting och våra partners så minimeras all administration och säkerheten blir högre än med andra alternativ. Det gör det möjligt att som PE Accounting-kund få bra villkor som annars är svåra att få.

SEB / PE block

Fakturafinansiering (factoring) är ett sätt för ditt företag att snabbt frigöra kapital ur kundfordringar och förbättra likviditeten. Med kundfordringarna som säkerhet kan du finansiera företagets tillväxt på ett smidigt sätt. Med fakturafinansiering pantförskriver du alla dina fakturafordringar till SEB. Med dem som säkerhet lämnar SEB en finansiering upp till 80 procent av kundfordringarnas värde.

 

• Effektiv fakturabelåning som tidigare bara varit tillgänglig för stora bolag.

• Finansiering med upp till 80 procent av kundfordringarnas värde.

• Minimerad administration med hjälp av integrationen mellan SEB och PE Accounting.

Man klickar på dator när han ser över sin factoring

Boka en demo

Vill du veta mer?

Automatisk bokföring i PE säljs inte separat utan är en del i PE Accountings helhetslösning med affärssystem och ekonomteam. Resultatet blir extremt effektiva flöden och total kontroll över ekonomin.

 

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med fler än 5 anställda och uppåt och har fler än 2 000 kunder och 20 000 användare. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort för ett första samtal.

 

Är du redan kund till PE och har frågor? Kontakta då din ekonomiansvariga på företaget i första hand, eller din kontaktperson på PE i andra hand som hjälper dig med din fråga.

 

För att vi ska kunna kontakta dig utifrån din förfrågan behöver vi om dina uppgifter. Du har rätt till att få veta vilka uppgifter vi lagrar om dig, du har även rätt att begära att vi raderar dina uppgifter. Läs mer om det i vår Integritetspolicy.

Namn(Obligatoriskt)

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår Integritetspolicy