För dig som är stiftelse

Stiftelseredovisning ska vara tryggt, enkelt och automatiserat

Få total kontroll över din stiftelses ekonomi. Med ett automatiskt ekonomisystem och ett erfaret ekonomiteam som tycker stiftelser är det viktigaste som finns, kan du fokusera på att uppfylla din stiftelses ändamål och låta oss ge dig mer ekonomisk kontroll.

Ett system för redovisning, lön, arvoden, utlägg & anslag

Team med erfarna ekonomer inom stiftelseverksamhet

Enkel app för utlägg, attestering av leverantörsfakturor & lön

Realtidsuppdaterade siffror för 100% kontroll

Tillgänglig via både webb & app

Först på marknaden ihop med SEB – Stiftelseredovisning

En automatiserad helhetslösning för stiftelseredovisning, där allt ingår. Även ekonomerna.

 

Som en del i SEB’s ekosystem för stiftelser erbjuder vi en integrerad helhetslösning för det som berör stiftelsens ekonomi. Så som redovisning, löner, arvoden, utlägg, anslagsutbetalningar, värdepapper, årsbokslut och deklarationer.

 

I dagsläget är vi helt ensamma på marknaden om att kunna erbjuda ett system där allt är inkluderat och utvecklingen för automatiserad stiftelseredovisning har bara börjat.

 

”Redovisningstjänsten är en mycket viktig del i vårt kunderbjudande. För att utveckla den på allra bästa sätt etablerar vi nu ett partnerskap med PE Accounting. Det är ett led i vår resa mot ett ännu bättre och mer digitaliserat stiftelseerbjudande.”

Johanna Zenk Palmborg

Chef för Stiftelser & Filantropi på SEB

”PE är tydligt branschfokuserade. Att addera ett unikt erbjudande för ekonomi- och lönehanteringen för stiftelser, i tillägg till fortsatt satsning på konsult- och SaaS-bolag, är ett bevis på hur PEs förmåga att digitalisera och automatisera kan komma till nytta i fler branscher.”

Pontus Björnsson

VD på PE Accounting

Unikt erbjudande & del av SEB´s ekosystem

Som en del av SEB:s digitala ekosystem för stiftelser kommer PE Accounting att erbjuda en integrerad helhetslösning som omfattar redovisning, löner, arvoden, utlägg, anslagsutbetalningar, värdepapper, årsbokslut och deklarationer. Tillsammans skapar vi ett unikt helhetserbjudande.

 

Den löpande bokföringen för stiftelser kommer att hanteras av erfarna stiftelsespecialister från SEB, som kommer att bli en del av det team som vidareutvecklar tjänsten hos PE Accounting. 

 

Den nya branschsatsningen kommer att introduceras i november 2023 och syftar till att erbjuda stiftelser en framtidssäkrad och effektiv lösning för deras redovisningsbehov. Under hösten kommer PE Business Cloud (PE Systemet) att genomgå utveckling med fokus på värdepappersredovisning och anslagshantering.

Blond kvinna sitter vid dator

Stiftelseteamet

Vi på PE Accounting hälsar er varmt välkomna till oss och ser fram emot att utveckla din stiftelse tillsammans med dig! 

Simon Model

Linn Friberg

Sandra Naderi

Kom igång med PE

Över 1 000 andra stiftelsebolag har redan hoppat på framtidens sätt att driva företag.

 

Är det din tur nu? Kontakta oss här för att komma igång.