Faktureringsprogram

Faktureringsprogram där fakturor skapas & stäms av automatiskt

Marknadens mest automatiserade faktureringsprogram gör fakturahantering smidig och sömlöst. Få stöd under hela flödet för både kund- och leverantörsfakturor – allt från underlag och påminnelser, till tolkning och bokföring, sker effektivt och transparent. Följ resultaträkningen i realtid och få bättre kontroll över företagets cashflow, med faktureringsprogrammet som alltid ingår i vårt löne- och ekonomisystem.

 

Med PE Accounting får du tillgång till

Klicka dig vidare för att läsa mer om varje enskild funktion.

Kundfaktura

Skapa & stäm av kundreskontra automatiskt

Få oslagbar kontroll över dina intäkter och gör fakturor till pengar. Med helt automatiserade processer får du stöd för hela fakturaflödet – från underlag och påminnelser till bokföring och bankavstämningar.  

 

Skapa fakturor automatiskt

Välj själv hur du vill skapa era fakturor: generera underlag automatiskt från tidrapporteringen, kör löpande avtal, vidarefakturera utlägg/ leverantörsfakturor eller använd vårt öppna API. Det går även bra att skapa fakturor manuellt om du vill.

 

Systemet gör jobbet

Vid attest bokförs och periodiseras kundfakturan direkt. Sedan kan du välja om den ska skickas via post, mail eller som e-faktura. Det enda du behöver göra är att välja och klicka, resten sköter systemet.

 

Bankavstämning på autopilot

Integrering med banken stämmer av fakturor mot betalningar automatiskt. Både fakturaställare och kund får dessutom påminnelser när det behövs.

 

Allt under samma tak

Att ha bland annat samlingsfakturering, integrerad factoringlösning samt påminnelse- och kravhantering i ett enda system ger ökad trygghet. Inget riskerar att falla mellan stolarna och du slipper missa intäkter.

 

Tydliga resultat i realtid

Eftersom allt stäms av direkt i systemet kan ni få reskontra och resultatrapporter i realtid, vilket ger full kontroll över fakturering och intäkter.

Närbild av händer som arbetar med faktureringsprogram på en bärbar dator, visar ekonomiska grafer
Glad man håller en bärbar dator i ett kontorslandskap, använder sig av med faktureringsprogram.

Leverantörsfaktura

Leverantörsreskontra som skapas & betalas automatiskt

Få stenkoll på cashflow, leverantörsreskontra och resultaträkning i realtid utan att behöva logga in i banken. Med automatiserade processer av hela fakturaflödet – från det att fakturorna kommer in, till att de tolkas, bokförs och stäms av med banken, har du alltid kontroll. 

 

Skippa papper och trötta kuvert

Både digitala och pappersfakturor hanteras direkt i vårt system. Alla pappersfakturor går via vår scanningscentral, tolkas och arkiveras. I systemet stämmer en ekonom av så att de förslag systemet gjort stämmer samt konterar, så att du slipper all pappershantering.

 

Logga inte in i banken

Gör alla betalningar direkt i systemet, och få in betalningskvittensen automatiskt i bokföringen. Du slipper dessutom kontrasignering eftersom vårt system är kopplat direkt till banken.

 

Uppdaterade siffror

Vilka av månadens alla fakturor är betalda? Och vad kommer dras på kontot kommande bankdag? Vårt system uppdateras i realtid och det är lätt att hitta den information du söker, ända ned på detaljnivå.

 

Effektiva processer

Behörighetsstyrning, attestkedjor, vidarefakturering av kostnader och möjlighet att koppla leverantörsfaktura till kundfaktura – allt det, och mycket mer, tar vårt system hand om så att du kan jobba ännu effektivare.

Integrationer till de större bankerna och öppet API för att automatisera mer

Vårt system är kopplat direkt mot de större bankerna, bankgirocentralen och skatteverket. Ni kan dessutom skapa egna integrationer mot vårt API, hämta data via SQL eller använda någon av våra integrationspartners. Fråga gärna om ni vill veta vad som är möjligt.

Boka en demo

Vill du veta mer?

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med fler än 5 anställda och uppåt och har fler än 2 000 kunder och 20 000 användare. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort för ett första samtal.

 

Är du redan kund till PE och har frågor? Kontakta då din ekonomiansvariga på företaget i första hand, eller din kontaktperson på PE i andra hand som hjälper dig med din fråga.

 

För att vi ska kunna kontakta dig utifrån din förfrågan behöver vi om dina uppgifter. Du har rätt till att få veta vilka uppgifter vi lagrar om dig, du har även rätt att begära att vi raderar dina uppgifter. Läs mer om det i vår Integritetspolicy.

Name(Obligatoriskt)

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår Integritetspolicy