Bokföringsprogram

Bokföringsprogram med automatiserad bokföring

I vårt bokföringsprogram skapas bokföringsverifikat helt automatiskt. Det innebär att samtliga affärshändelser genererar underlag i PDF-format som biläggs bokföringsordrarna, tilldelas ett verifikatnummer, och sedan hamnar på rätt plats i huvudboken. Den mänskliga faktorn reduceras, och er bokföring både automatiseras, uppdateras i realtid och går att spåra ner i minsta lilla detalj.

 

Automatisk bokföring säljs inte som en separat modul utan är en del i PE Accountings helhetslösning med affärssystem och ekonomteam.

Med PE Accounting får du tillgång till

Klicka dig vidare för att läsa mer om varje enskild funktion.

Kvinna skrattar och arbetar med automatisk bokföring vid sin dator

Automatisk bokföring med full insyn och kontroll

Digital bokföring i realtid

Med digitaliserade och automatiserade processer kan ni se er bokföring i realtid, samtidigt som allt från kund- och leverantörsfakturor till utlägg, löner och rapporter både hanteras och skapas direkt i systemet.

 

Ekonomteam kvalitetssäkrar

Ett dedikerat team av ekonomer kontrollerar er bokföring löpande för att säkerställa och kvalitetssäkra konton, kategoriseringar och dylikt. Tack vare dem får ni en effektivare hantering av era bokslut, och deras tjänster ingår alltid till ett fast pris.

 

Alltid uppdaterade beslutsunderlag

I vårt system hänger allt ihop. Bokföringen blir underlag för färdiga rapporter där ni direkt kan följa resultat- och balansräkningen, samt få separata rapporter på projekt, användare och affärsområde. Många fler rapporter ingår också som även de skapas automatiskt.

 

Spårbarhet i minsta detalj

Då alla underlag genereras automatiskt i systemet så är det enkelt att ta reda på vad som ligger bakom. Enkel drill-down funktionalitet gör det möjligt att klicka sig ner till enskilda verifikat direkt från viktiga rapporter.

Boka en demo

Vill du veta mer?

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med fler än 5 anställda och uppåt och har fler än 2 000 kunder och 20 000 användare. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort för ett första samtal.

 

Är du redan kund till PE och har frågor? Kontakta då din ekonomiansvariga på företaget i första hand, eller din kontaktperson på PE i andra hand som hjälper dig med din fråga.

 

För att vi ska kunna kontakta dig utifrån din förfrågan behöver vi om dina uppgifter. Du har rätt till att få veta vilka uppgifter vi lagrar om dig, du har även rätt att begära att vi raderar dina uppgifter. Läs mer om det i vår Integritetspolicy.

Name(Obligatoriskt)

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår Integritetspolicy