Support & ekonomisk rådgivning

Support & ekonomisk rådgivning för företag

Med PE Accounting får ni både ett avancerat ekonomisystem samt support och ekonomisk rådgivning från ett ekonomteam som är insatta i er ekonomi. Vi ger kloka råd och säkerställer att allt är korrekt, vilket innebär minskade risker och att ni kan använda bokföringen som beslutsunderlag. Dessutom får ni en dedikerad support med svar inom 24 timmar.

 

Support & ekonomisk rådgivning är en del av PE Accountings helhetslösning med affärssystem och ekonomteam.

Med PE Accounting får du tillgång till

Klicka dig vidare för att läsa mer om varje enskild funktion.

Bättre resultat

Redovisningsexpertis och systemkunskap ger bättre resultat

Expertis från erfarna ekonomer

Hos oss tilldelas ni ett team av ekonomer som sätter sig in i just ert företag och era behov. I teamet ingår både seniora som agerar rådgivare och hjälper er med svårare frågor, samt mer juniora som löpande kvalitetssäkrar bokföringen.

 

Minimera risk för mänskliga faktorn

Med automatiserade processer slipper ni lägga fokus på transaktioner och manuellt arbete. Istället finns all data i ett och samma system, oberoende av personer eller administratörer. Våra rådgivare, era ekonomiansvariga och ledning kan använda siffrorna direkt från systemet för att ge råd och fatta beslut.

 

Proaktivt arbete & förståelse

Eftersom vårt system automatiserar en rad manuella processer kan våra engagerade ekonomer arbeta proaktivt med er affärsmodell. Bland annat lägger de betalningsuppdrag till Skatteverket, kontrollerar ert eget kapital vid månadsbokslut, konterar, och mycket mer.

 

Support som inte räknar timmar

Vi garanterar återkoppling inom 24h via vår support samt direktnummer till era egna konsulter. Ni kan ringa hur mycket ni vill, det ingår i vår helhetstjänst. Vi har ett stort team av ekonomiexperter och systemspecialister och kan på vis svara på det mesta.

 

Årlig IT-revision för hög datasäkerhet i allt

Varje år genomgår vi en it-revision utförd Grant Thornton (ISAE3402). Syftet är att säkerställa att hanteringen är lika trygg i våra system som i vårt arbetssätt.

Man som sitter vid ett bord och ler och lär ut sin redovisningsexpertis

Boka en demo

Vill du veta mer?

Automatisk bokföring i PE säljs inte separat utan är en del i PE Accountings helhetslösning med affärssystem och ekonomteam. Resultatet blir extremt effektiva flöden och total kontroll över ekonomin.

 

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med fler än 5 anställda och uppåt och har fler än 2 000 kunder och 20 000 användare. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort för ett första samtal.

 

Är du redan kund till PE och har frågor? Kontakta då din ekonomiansvariga på företaget i första hand, eller din kontaktperson på PE i andra hand som hjälper dig med din fråga.

 

För att vi ska kunna kontakta dig utifrån din förfrågan behöver vi om dina uppgifter. Du har rätt till att få veta vilka uppgifter vi lagrar om dig, du har även rätt att begära att vi raderar dina uppgifter. Läs mer om det i vår Integritetspolicy.

Name(Obligatoriskt)

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår Integritetspolicy