BOKA IN EN DEMO
MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med omkring 5 till 500 anställda att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Företagskort med PE Accounting

Kombinationen företagskort och PE Accounting är svårslagen. Du får effektivt kontroll över utläggen och efter attest påverkar det alltifrån kategoriuppföljning, vidarefakturering, löner, bokföring och ledningsrapporter. Smart, säkert och effektivt.

Direkta integrationer istället för manuella mellansteg

Det går att rapportera utlägg gjorda med egna kort i PE Accounting men för att det ska bli riktigt effektivt är det smartast att använda någon av våra integrationspartners. Genom smarta integrationer direkt med kortleverantörerna kan vi nämligen ta automatiseringen ett steg till och påskynda utvecklingen mot en så smärtfri kort- och utläggsadministration som möjligt. 

Vi har idag smarta integrationer med Eurocard och SEB Corporate kreditkort och Mynt debitkort.

Eurocard_SEBcorporate_1015pxl-2

Eurocard och SEB Corporate

Korrekt information om inköpsställe, belopp, avgifter och valutor kommer direkt in i PE Accounting från Eurocard och SEB Corporate. I PE kan kortköp matchas mot kvitton som fotograferats med vår app, mailats eller laddats upp.

Kortköpen periodiseras rätt på automatik och påverkar rapporteringen, vidarefakturering, lön, bokföring, uppföljning, resultat och viktiga rapporter direkt efter attest.

Samtliga kort har räntefri kredit fram tills fakturan betalas i sin helhet och möjlighet att begränsa beloppen, så ni ligger inte ute med pengar i onödan. Utläggsrapporterna kan beloppsbegränsas i vårt system. I PE kan ni även följa vilka leverantörs- och kundfakturor som har betalats och hur det påverkar resultatet.

Det samlade resultatet är bättre kontroll över utgifter och minskad stress över cashflow.

 

Läs mer
mYNT_SMARTA_KORT_800pxl

Mynt smarta företagskort

Mynts företagskort är direkt integrerade med PE Accounting. Så fort ett köp görs med kortet dyker det upp i PE Accountings app och det går enkelt att tex fota ett kvitto som då direkt kopplas till köpet.

Det är enkelt att ge anställda egna kort och i adminappen kan Mynts kort anpassas med köpgränser och mycket mer. Utläggen går dessutom att följa i realtid i Mynts app.

Det blir otroligt effektivt när utläggshanteringen blir rätt från början och kopplas till allting annat som rör ekonomin i PE Accounting. Det underlättar för både anställda och den som har hand om ekonomin.

Läs mer