Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Leverantörsreskontra med effektivt stöd av automatisering

Få stöd under hela fakturaflödet med våra automatiserade processer: från att fakturorna kommer in till PE, till att de tolkas, bokförs och stäms av med banken. Som ett resultat ser du leverantörsreskontra och resultaträkning i realtid och får bättre kontroll över cashflow utan att behöva logga in i banken.

Leverantörsreskontra säljs inte som en separat modul utan är en del i PE Accountings helhetslösning med affärssystem och ekonomteam.

automera mera

Automatisering och integrationer effektiviserar allt

 • Skippa papper och trötta kuvert

  Både digitala och pappersfakturor hanteras direkt i vårt system. Alla pappersfakturor går via vår scanningscentral, tolkas och arkiveras. I systemet stämmer en ekonom av så att de förslag systemet gjort stämmer samt konterar, så att du slipper all pappershantering.

 • Logga inte in i banken

  Gör alla betalningar direkt i systemet, och få in betalningskvittensen automatiskt i bokföringen. Du slipper dessutom kontrasignering eftersom vårt system är kopplat direkt till banken.

 • Uppdaterade siffror

  Vilka av månadens alla fakturor är betalda? Och vad kommer dras på kontot kommande bankdag? Vårt system uppdateras i realtid och det är lätt att hitta den information du söker, ända ned på detaljnivå.

 • Effektiva processer

  Behörighetsstyrning, attestkedjor, vidarefakturering av kostnader och möjlighet att koppla leverantörsfaktura till kundfaktura – allt det, och mycket mer, tar vårt system hand om så att du kan jobba ännu effektivare.

Integrationer till de större bankerna och öppet API för att automatisera mer

Vårt system är kopplat direkt mot de större bankerna, bankgirocentralen och skatteverket. Ni kan dessutom skapa egna integrationer mot vårt API, hämta data via SQL eller använda någon av våra integrationspartners. Fråga gärna om ni vill veta vad som är möjligt.

Några av våra integrationspartners:

Läs mer om vårt API