Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Finansiering med stöd av automatisering

I PE Accounting finns finansieringstjänster direkt integrerade i systemet och kopplade mot bokföringen. Det minimerar administration och är en trygghet för både långivare och våra kunder. Vi kan tack vare tekniken erbjuda möjligheter till smartare finansiering med bland annat SEB och Capcito.

finansiering

Finansiering med realtidskoll

Factoring, fakturabelåning eller blockbelåning. Historiskt sett har det inneburit en stor utmaning för administrationen kring lånen och det har varit svårt att få bra villkor eller för den delen inte ställa till det i bokföringen.

Genom att det enkelt går att skicka information mellan PE Accounting och våra partners så minimeras all administration och säkerheten blir högre än med andra alternativ. Det gör det möjligt att som PE Accounting-kund få bra villkor som annars är svåra att få.

Vector 43(1)

SEB / PE Block

Fakturafinansiering (factoring) är ett sätt för ditt företag att snabbt frigöra kapital ur kundfordringar och förbättra likviditeten. Med kundfordringarna som säkerhet kan du finansiera företagets tillväxt på ett smidigt sätt. Med fakturafinansiering pantförskriver du alla dina fakturafordringar till SEB. Med dem som säkerhet lämnar SEB en finansiering upp till 80 procent av kundfordringarnas värde.

• Effektiv fakturabelåning som tidigare bara varit tillgänglig för stora bolag.

• Finansiering med upp till 80 procent av kundfordringarnas värde.

• Minimerad administration med hjälp av integrationen mellan SEB och PE Accounting.

Läs mer
systemet2
SEB-logo_444x353pxl
Capcito finansiering

Capcito

Capcito är en digital tjänst som gör det enklare än någonsin för företagare att få tillgång till rätt rörelsefinansiering. Genom ny smart teknik, realtidsdata och gammal hederlig ärlighet erbjuds schysst finansiering som helt anpassas efter företagets behov och förutsättningar.

Fullskalig integration med pe accounting

Capcitos finansiering är helt integrerad med PE Accounting. Det innebär att ni kan sälja fakturor med några knapptryck, och alltid ha tillgång till ett uppdaterat låneutrymme tack vare den helt flexibla krediten Capcito Flex.

En ärlig finansieringspartner

Tack vare smart teknik är Capcito snabbare och personligare än en traditionell bank, samtidigt som de backas av en av Sveriges största. Dessutom är de registrerade hos Finansinspektionen och samarbetar med många av Sveriges populäraste företagstjänster. Så oavsett om ni är ute efter att finansiera tillväxt eller täcka tillfälliga kostnader är ni i trygga händer.

inga dolda avgifter eller bindningstider

När det kommer till finansiering har företagare länge tvingats förhålla sig till oschyssta villkor, avtal och bindningstider. Grundarna av Capcito fick nog och bestämde sig för att själva skapa en tjänst som på riktigt hjälper till när det behövs som mest. Det betyder flexibel finansiering som anpassar sig efter er och ert företag, inte tvärtom.

 

Läs mer
ai-smoke 1