Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Implementering som gör skillnad direkt

Med erfarenhet från över 1000 kunder vet vi hur du kan nyttja kraften från automatisering för att växa utan mer administration och manuellt arbete. Våra kunder älskar helhetslösningen de får hos oss. Marknadens högsta automatisering kombinerat med ett vasst team av ekonomer som kan deras verksamhet. Vi kallar det tech with a human touch.

Implementering är en del av PE Accountings helhetslösning med affärssystem och ekonomteam.

implementering

Automatisering kräver rätt uppsättning från början

Målet är att ni alltid ska ha siffror som stämmer med så lite manuell handpåläggning som möjligt. Det kräver att vi tillsammans sätter upp processer som nyttar tekniken och samtidigt säkerställer att det blir rätt. Det kan handla om att fördela ansvar på ett nytt och mer effektivt sätt, eller att skapa smartare strukturer för uppföljning och kontroll. Vårt team av specialister bidrar med kunskap från dag ett och ger er rätt förutsättningar att lyckas automatisera så mycket som möjligt. 

Ni får en projektledare som hjälper er från uppstartsmöte till go-live i PE. Vi importerar all data, säkerställer att allt stämmer vid importen samt ser till att ni får ut de siffror och rapporter som ni vill ha. Självklart på ett så realtidsuppdaterat sätt som möjligt.

Vårt stöd i uppstarten ger dig kontroll över siffrorna och förenklar er transformation till framtidens ekonomiavdelning. Resan dit tar 1-2 månader beroende på storlek på ditt företag.

På den korta tiden får du ett nytt och modernt ekonomi-, utläggs- och lönesystem samt framtidens ekonomiprocesser på plats. Digitalisering räcker inte idag. Det är bara en förutsättning för automatisering.

big-bang 3

En beprövad process för
automatisering av ekonomi

Vi lämnar inget åt slumpen och lägger stor vikt vid att skapa rätt förutsättningar för automatisering från början. Du får därför hjälp från våra specialister med att under 1-2 månader ställa om till effektivare ekonomiprocesser med PE Accounting. Vårt team har erfarenheter från närmare 1000 implementeringar och har koll på vad som fungerar bra och inte.

1
uppstart

Vi går igenom intäkts- och kostnadsflöden och sätter en tidsplan.

2
Uppsättning och importer

Vi importerar data och skapar en uppsättning och ett flöde i systemet som optimerar ert arbetssätt.

3
Live

Bokföring, tidrapportering, löner, leverantörs- och kundfakturor administreras i PE. Vi ser till att allt fungerar som det är tänkt.

4
Support och lön

Support och avstämningsmöten där vi säkerställer att uppsättningen möter målbilden. Vi gör även första lönekörningen.

5
Avstämningar och bokslut

Vi stämmer av bokföringen så att det inte finns några gömda balansposter. Vi går igenom alla rapporter. Här sker även en överlämning till ert ekonomteam på PE som framöver kommer att ha koll på just er verksamhet.

Vad förväntas av dig vid uppstart?

  • Vara tillgänglig och med på möten för att beskriva din verksamhet. Du kan vara lugn, din projektledare tar kontakten.

  • Exportera ut data från befintligt system. Din projektledare hjälper dig med exporten och sköter sedan hela importen till PE.

  • Kontakta banken och Skatteverket gällande integrationer mot PE. Du får en enkel steg för steg guide från din projektledare. Kontakta leverantörer för att meddela ny faktureringsadress. Du får en mall från oss.

För att se till att allt stämmer för just ditt bolag och för att anpassa processerna utifrån era behov behöver vi cirka 5-35 timmar av din tid för uppstarten. Tiden varierar beroende på bolagets storlek och komplexitet. Men vi gör allt jobb och driver projektet, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.