Kvitto- & utläggshantering

Kvitto- & utläggshantering som är helt automatiserad

Kvitto- & utläggshantering görs enkelt och effektivt via vår app, och låt sedan bokföringen sköta sig själv. Med företagskort kopplade till enskilda personer, och utlägg som automatiskt betalas på nästkommande lön, får du full kontroll över alla utgifter. I realtid, dessutom.

 

Kvitto- och utläggsrapportering med app säljs inte som en separat modul utan är en del i PE Accountings helhetslösning med affärssystem och ekonomteam.

Med PE Accounting får du tillgång till

Klicka dig vidare för att läsa mer om varje enskild funktion.

En man och en kvinna sitter i en soffa och hanterar kvitton i mobilen

Kvitton och utlägg

Hänger ihop med allt annat från början

Hantera kvitton i mobilen

När du är på språng kan det vara skönt med flexibel kvittohantering. Fota och ladda upp era utlägg direkt i PE Accountings app.

 

Smidig behörighetsstyrning

Medarbetare och användare kan administrera och godkänna sina egna utlägg, samtidigt som er chef eller interna administratör har tydlig översikt i systemet. Lön eller extra utbetalningar sker sedan direkt i PE – tryggt och överskådligt.

 

Automatisk och digital bokföring

Ett underliggande regelverk styr hur bokföringen ska se ut, och i samband med slutattest bokförs utlägg automatiskt. Det enda användaren behöver tänka på är att fylla i typ av utlägg, land, summa och moms. Vi har dessutom teknik i bakgrunden för bland annat maskintolkning som beroende på kvitto kan hitta rätt siffror på automatik och även matcha med rätt kortköp. Tekniken utvecklas hela tiden och fokus är på att det ska både vara smidigt och bli rätt på samma gång.

 

Ännu noggrannare uppföljning

Eftersom varje användare har tillgång till historisk information kan de tydligt följa och hitta sina egna utlägg. Ekonomiansvariga, chefer och revisorer kan enkelt följa varje utlägg ner i minsta detalj hela vägen från viktiga rapporter.

Smartare utläggshantering

Kortintegrationer

PE Accounting har direkta integrationer med bland annat Eurocard, SEB Corporate och Mynt. Det gör det möjligt att förenkla utläggshanteringen ytterligare och minska risker för fel som kan påverka kostnader och resultat.

 

Istället för att utlägg matas in manuellt kommer köpen direkt in i PE Accounting. Det gör det enklare att komma ihåg att fota fysiska kvitton och matcha mot kortköp. Översynen blir dessutom fullständig och det är enklare att ha kontroll över kostnader ner på individ- och kortnivå.

Boka en demo

Vill du veta mer?

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med fler än 5 anställda och uppåt och har fler än 2 000 kunder och 20 000 användare. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort för ett första samtal.

 

Är du redan kund till PE och har frågor? Kontakta då din ekonomiansvariga på företaget i första hand, eller din kontaktperson på PE i andra hand som hjälper dig med din fråga.

 

För att vi ska kunna kontakta dig utifrån din förfrågan behöver vi om dina uppgifter. Du har rätt till att få veta vilka uppgifter vi lagrar om dig, du har även rätt att begära att vi raderar dina uppgifter. Läs mer om det i vår Integritetspolicy.

Name(Obligatoriskt)

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår Integritetspolicy