Bokslut & deklaration

Bokslut & deklaration för företag

Med PE Accounting ingår ett ekonomteam som hjälper er med bokslut, deklaration, rådgiving och löpande support. Automatiserade processer och effektiva arbetssätt gör att allt sker på rekordtid och stämmer.

 

Bokslut och deklarationer är en del av PE Accountings helhetslösning med affärssystem och ekonomteam.

Med PE Accounting får du tillgång till

Klicka dig vidare för att läsa mer om varje enskild funktion.

Kvinna sitter vid datorskärm och gör bokslut

Effektivitet

Effektivaste boksluten tack vare rätt processer

Smarta processer ger effektiva & säkra bokslut

Med automatiska processer som uppdaterar er bokföring i realtid är underlag för månads- och årsbokslut på plats när boksluten ska göras. Det innebär att vi kan stämma av löpande och ge er bättre stöd. Ni kan fokusera på att använda underlaget för rapporter och beslut.

 

Effektivare bokslut med automatisering

Skippa pappersarbete och jobba istället i ett system med automatiserade processer. Bokföringen uppdateras i realtid, och det finns systemstöd för både era ansvariga och våra redovisningsekonomer. Månadsboksluten görs löpande, vilket effektiviserar arbetet med årsboksluten.

 

Minimerad affärsrisk

All information inför månadsbokslut finns i systemet och är därför inte beroende av en enskild person eller att ni måste hitta ett specifikt papper. Våra redovisningsekonomer gör löpande avstämningar, undersöker om viktiga beslut måste fattas och lämnar in boksluten direkt i systemet.

 

Stöd under hela bokslutsprocessen

Våra ekonomer informerar om vad som skett under månaden (eller året), tipsar om vad ni bör tänka på framöver, deklarerar moms- och arbetsgivaravgifter, har löpande koll på skattekontot och mycket mera. Månadsbokslut ingår i vår helhetslösning, medan årsbokslut och koncernredovisning beställs separat. För personliga deklarationer, såsom K10-blanketter, samarbetar vi med en skattejurist.

Boka en demo

Vill du veta mer?

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med fler än 5 anställda och uppåt och har fler än 2 000 kunder och 20 000 användare. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort för ett första samtal.

 

Är du redan kund till PE och har frågor? Kontakta då din ekonomiansvariga på företaget i första hand, eller din kontaktperson på PE i andra hand som hjälper dig med din fråga.

 

För att vi ska kunna kontakta dig utifrån din förfrågan behöver vi om dina uppgifter. Du har rätt till att få veta vilka uppgifter vi lagrar om dig, du har även rätt att begära att vi raderar dina uppgifter. Läs mer om det i vår Integritetspolicy.

Name(Obligatoriskt)

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår Integritetspolicy