App

En app för all lön & ekonomi

Dina medarbetare kommer troligtvis aldrig ha behovet att logga in via en dator. Idag hanteras allt från tidsrapportering till utlägg och att attestera leverantörsfakturor direkt i PE Accountings app. Att göra det mesta via en app är något vi vant oss vid för vår privatekonomi. Vi vill göra det lika enkelt att hantera företagets ekonomi.

 

Mobilappen är en del av PE Accountings helhetslösning med affärssystem och ekonomteam.

Med PE Accounting får du tillgång till

Klicka dig vidare för att läsa mer om varje enskild funktion.

Utläggshantering har aldrig varit enklare

Utläggshantering i världsklass

Med PE hänger allt ihop. När dina utlägg är registrerade så betalas rätt lön ut med ersättning för utlägget till den anställde och dessutom hamnar utlägget på rätt kundfaktura om det är en kostnad som skall vidarefaktureras. Som grädde på moset: alla transaktioner blir korrekt bokförda.

 

Chefens bäste vän

Från appens hemskärm kan du som är chef eller administratör med högre behörighet både hantera leverantörsfakturor och dina anställdas utläggsjournaler samt godkänna löner.

 

Minimera admin med integrerade kort

Flera företagskort är helt integrerade med PE Accounting i realtid. Antalet manuella steg för att sköta både utlägg och redovisning blir färre. Ett viktigt steg för att fortsätta göra företagens vardag enklare.

 

Av alla alternativ jag testat i mina 10+ år i branchen kan jag säga att PE-accounting är tidrapporterings- och löneapparnas citizen Kane!

Christian

Webbutvecklare

Tidrapportering

Mobil tidrapportering som hänger ihop med allt annat

Integrerad tidrapportering

Din tidrapport blir fullt integrerad med bland annat kundfaktura- och lön, så att underlag skickas automatiskt när du tidrapporterar. Det gör att din rapport blir ännu mer utförlig och du kan följa allt ned till minsta detalj, något som både sparar tid och effektiviserar processer.

 

Särskilda behörigheter

Har du underkonsulter som behöver tidrapportera? Inga problem. Bara ge dem särskild behörighet som tillåter dem att logga in i systemet och registrera tid i de enskilda projekt som är relevanta för just dem. Vi har även möjligheter att automatisera självfakturering för att underlätta ytterligare.

Attest och godkännande på språng

Samlat på hemskärmen

På appens hemskärm hittar du en lista med dina to-dos där du ser leverantörsfakturor och utläggsjournaler som du förväntas godkänna eller attestera. Där hittar du även lönerapporter att godkänna för dina medarbetare.

 

Notifikationer för det viktigaste

En självklar funktion för stora nyheter, sms eller annat i din mobil är pushnotisen. Nu kan du får en sådan för dina leverantörsfakturor. Varje gång det kommer en ny du behöver agera på får du ett pling.

Tidrapportering

 • Möjlighet att lägga till, redigera och ta bort arbetad tid och frånvaro + se kompsaldo.
 • Möjlighet att rapportera arbetad tid eller frånvaro för en period, t.ex. semester 21 december–6 januari (icke-schemalagda dagar hoppas över automatiskt) eller arbete i ett kundprojekt 4 h/dag 26–30 oktober.
 • Möjlighet att kopiera tid från föregående dag eller vecka.
 • Sammanställning över rapporterad tid per vecka respektive månad med möjlighet att godkänna timmar per vecka.

 

Utlägg

 • Fota och ladda upp kvitton (PDF-filer kan mejlas in).
 • AI-tolkning läser ut datum, belopp, momsbelopp och valuta från kvittofoton och PDF:er (beta).
 • Komplettera kvitton med kvittotyp, beskrivning osv och lämna in dem för godkännande och attest.
 • Registrera milersättning, med möjlighet att kopiera en tidigare resa med ett tryck.
 • Registrera traktamente.
 • För dig med högre behörighet: möjlighet att godkänna, attestera eller avslå utläggsjournaler från appens hemskärm

Betalkortsintegration

 • Du som har betalkortsintegration med Eurocard eller Mynt påslagen i PE ser även dina ohanterade kortköp i appen och kan komplettera och lämna in dem.
 • För återkommande kortköp från samma leverantör förifylls kvittotyp, land och momssats
 • Om AI-tolkningen hittar en kvittobild med samma datum och belopp som ett kortköp kopplas de ihop automatiskt (beta)

Lön

 • Förhandsgranska din kommande lön redan från den 1:a varje månad.
 • De flesta användare kan även godkänna lönerapporten i appen.
 • Se dina löneutbetalningar i en översiktlig mobilanpassad variant eller som fullständiga lönespecifikation i PDF-format.
 • Se återstående semesterdagar direkt på appens hemskärm.

 

Boka en demo

Vill du veta mer?

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med fler än 5 anställda och uppåt och har fler än 2 000 kunder och 20 000 användare. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort för ett första samtal.

 

Är du redan kund till PE och har frågor? Kontakta då din ekonomiansvariga på företaget i första hand, eller din kontaktperson på PE i andra hand som hjälper dig med din fråga.

 

För att vi ska kunna kontakta dig utifrån din förfrågan behöver vi om dina uppgifter. Du har rätt till att få veta vilka uppgifter vi lagrar om dig, du har även rätt att begära att vi raderar dina uppgifter. Läs mer om det i vår Integritetspolicy.

Name(Obligatoriskt)

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår Integritetspolicy