Rapporter

Rapporter & uppföljning i realtid

Få full kontroll med rapporter och beslutsunderlag som går att lita på. I vårt system blir affärshändelser och processer automatiskt till bokföring och färdiga rapporter. Rapporterna i sin tur har drill down-funktionalitet och går att anpassa efter era behov. Tack vare vårt öppna API och tjänsten SQL Analytics kan du dessutom integrera informationen i systemet med exempelvis Business Intelligence-system. Möjligheterna är oändliga.

 

Rapporter och uppföljning säljs inte som en separat modul utan är en del i PE Accountings helhetslösning med affärssystem och ekonomteam.

Med PE Accounting får du tillgång till

Klicka dig vidare för att läsa mer om varje enskild funktion.

Man sitter med hörlurar på huvudet och tittar på integrationer med API och SQL databas

Realtidsuppdaterade rapporter

Där allt hänger ihop

En stor fördel med PE Accounting är att vi samlar allt som rör ekonomin i ett system och minimerar mellansteg som påverkar både säkerheten och hur uppdaterade siffrorna är.

 

Genom smarta integrationer med alla större banker och affärskritiska system ser vi dessutom till att siffror som är beroende av externa system såsom banker uppdateras snabbt istället för att du ska behöva logga in i tex banken. Allt som påverkar ditt företags ekonomiska data finns i PE accounting och kan användas när som helst för att följa hur det går och fatta välgrundade beslut.

 

Färdiga rapporter per automatik
Resultat-, balans-, och momsrapporter genereras automatiskt i systemet och är anpassningsbara. Några av de vanligaste rapporterna, samt banksaldot, syns också direkt vid inloggning, och du kan även lägga in en egen Excel-budget att jämföra mot samt mycket mer. I samband med implementering av PE Accounting ser vi över ditt företags behov av uppföljning och vilka rapporter som behövs.

 

Automatisk bokföring och spårbarhet
I PE Accounting lagras allt som sker, och verifikat skapas helt automatiskt. Alla verifikat går sedan att ladda ned som PDF, och i varje resultatrapport kan du klicka dig ned till minsta lilla transaktion.

 

Skapa egna widgets och dashboards
Det går att utveckla egna dashboards för olika användare beroende på behörighet samt skapa egna widgets som visar t.ex. specifika siffror som är viktiga att följa löpande.

Med stöd av sql analytics

Oändliga analysmöjligheter

Vill du kunna skapa egna dashboards med rapporter direkt i PE Accounting, i ett externt BI-system eller kanske Excel? Med vår tjänst SQL Analytics blir det möjligt.

 

  • Skräddarsy dashboards beroende på behörighet
  • Skapa nya widgets/rapporter på dashboards
  • Anpassa befintliga widgets/rapporter på dashboards
  • Använda data från PE i externt BI-system
  • Använda data från PE i extern programvara såsom Excel
  • Hör gärna av dig så berättar vi mer om SQL Analytics i PE
Man sitter vid sin datorskärm och analyserar med hjälp av API och SQL

Business intelligence

Integrationer med API och SQL databas

Genom att vi har både ett öppet API och SQL databas möjliggör vi integrationer med exempelvis Business Intelligence-system, eller helt egna lösningar och externa dashb0ards. På samma sätt går det att skjuta in data genom integrationer in i PE Accounting från andra system.

 

Tekniken gör det möjligt att använda ditt företags data på det sätt som passar er verksamhets behov av uppföljning och analys bäst.

Boka en demo

Vill du veta mer?

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med fler än 5 anställda och uppåt och har fler än 2 000 kunder och 20 000 användare. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort för ett första samtal.

 

Är du redan kund till PE och har frågor? Kontakta då din ekonomiansvariga på företaget i första hand, eller din kontaktperson på PE i andra hand som hjälper dig med din fråga.

 

För att vi ska kunna kontakta dig utifrån din förfrågan behöver vi om dina uppgifter. Du har rätt till att få veta vilka uppgifter vi lagrar om dig, du har även rätt att begära att vi raderar dina uppgifter. Läs mer om det i vår Integritetspolicy.

Name(Obligatoriskt)

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår Integritetspolicy