Cinode är allt-i-ett-plattformen som driver tillväxten i ditt konsultföretag.

Vem kan vad, vem är tillgänglig, vad kan vi sälja?

Cinode hjälper konsultbolag att identifiera, visualisera och matcha kompetens mot rätt uppdrag. Allt samlat i en flexibel och kraftfull plattform med integration till PE Accounting.

 

  • Svara snabbare på förfrågningar – Minska tiden från en kundförfrågan till presenterade konsulter från dagar till minuter med datadriven matchning och skräddarsydda CV:n.

  • Optimera beläggningen med nöjdare medarbetare – Använd datadrivna insikter för att optimera beläggningen och matcha medarbetarnas ambitioner med rätt projekt.

  • Utöka ditt nätverk och vinn fler affärer – Stärk ditt partner- och underkonsultnätverk med förbättrade samarbeten och snabbare ledtider. Öka din leveransförmåga och försäljning genom att hitta nya samarbetspartners i nätverket.

För vem?

Cinode används av många framgångsrika konsultbolag både i Sverige och norden.
Konsultbolag, både små och stora använder Cinode.

 

Här är några av kunderna: Nexer, B3, CAG, Xlent, Cygate, Castra, Knowit, Semcon, Prevas, Softronic och många fler.

Vad gör integrationen?

När en konsult tillsätts ett vunnet uppdrag skickas uppgifter om bland annat konsulten, timpris, vilken kund med mera från Cinode till PE Accounting. Det innebär att informationen bara behöver läggas in en gång i ett system och risker för fel och onödig administration minimeras.

Se webinar med fokus på effektivisering och konsultbolag här.

Vem ansvarar för integrationen?

Integrationen mellan PE Accounting och Cinode är en betarelease som utvecklas och driftas av en utvald partner med mycket hög kunskap om PE Accountings system och API.

Så kommer du igång

Då integrationen är en betarelease byggd av Code Boss vill vi gärna utvärdera hur den kan hjälpa fler och om det behövs fler funktioner.

Hör av dig till Code Boss här om du är intresserad av att få veta mer så återkommer vi till dig inom kort. Berätta gärna om du använder Cinode eller PE Accounting idag så får du rätt återkoppling från oss.

Läs mer om Cinode.

Vill ni bli partner till oss?

(Obligatoriskt)

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår Integritetspolicy

Kom igång med PE

Över 2 000 bolag har redan hoppat på framtidens sätt att driva företag.

Är det din tur nu?