Webinar

Effektivare konsultbolag, sömlöst flöde från lead till betald faktura

Framgångsrika konsultbolag matchar rätt konsult till rätt uppdrag. Genom automatisering omvandlar de sedan nedlagda timmar till kronor och ören på banken. PE Accounting och Cinode har tillsammans lång erfarenhet av konsultbolag och bjuder nu in till ett kostnadsfritt webinar för att hjälpa Sveriges konsultbolag att nå sin fulla potential!

 

Webinaret

Program

Under 30 minuter berättar Gregor Waldner, Sales Executive på Cinode och Daniel Saraste, Head of Product Development på PE Accounting hur ni kan effektivisera och automatisera så mycket som möjligt. I inspelningen berör vi  följande punkter:

 

  • Vanliga utmaningar kring effektivitet hos konsultbolag.
  • Tips på hur du ska göra för att maximera potentialen istället.
  • Fallgropar du bör undvika.

 

Talare

 

Gregor Waldner – Sales Executive på Cinode med en lång erfarenhet inom försäljning & affärsutveckling av tjänster i flertalet konsultföretag. Gregor har djup kunskap kring nyförsäljning, affärsutveckling, partnerskap samt hur ni kan öka beläggning och lönsamhet.

 

Läs gärna mer om Cinode här.

 

Daniel Saraste – Daniel har mer än 20 års erfarenhet av att automatisera processer i flera produktchefs-roller och är idag Head of Product Development på PE Accounting.

 

MODERATOR: Camilla Drangel – arbetar som Marknadsansvarig på PE Accounting och har ett brinnande intresse för affärsdriven marknadsföring och effektiva processer.

Kontakta oss

Vill du komma igång med klimatredovisning?  Fyll i dina kontaktuppgifter här så kontaktar vi dig för en konsultation!