SEB Corporate betalkort – nu med utläggshantering i realtid!

Gör utläggshanteringen strömlinjeformad genom att ge dig själv och dina medarbetare det smidigaste sättet att utläggsrapportera idag. SEB Corporate betalkort har integration till PE Accounting för att automatisera kvittorapporteringem och hjälpa användare att enkelt bli av med tidskrävande administration.

 

Transaktionsdata i realtid

SEB Corporate hjälper företag genomföra betalningar och utläggshantering säkert, effektivt och bekvämt. Med den nya integrationen kan vi dessutom erbjuda transaktionsdata i realtid, vilket gör att utläggshanteringen blir ännu smidigare.

 

I den tidigare integrationen mellan PE Accounting och SEB Corporate betalkort överfördes transaktionsfiler bara en gång om dagen, vilket gjorde att användare fick vänta med sin utläggsrapportering. Nu får du både transaktionsfilerna och realtidsdatan direkt vid köp, vilket göra att du kan utläggsrapportera omgående. Den här uppdateringen hoppas vi ska hjälpa våra användare att ytterligare förenkla sin utläggshantering och minimera administrationen.

 

Handlar du dessutom hos en leverantör som stödjer SEB/Eurocards system för digitala kvitton, så får du ett PDF-kvitto inskickat direkt in i PE-appen tillsammans med transaktionen. Hur smidigt som helst!

 

Förmåner och funktionalitet för dig som användare av SEB Corporate:

  • Information om köpet inklusive valutakurser skickas i realtid direkt in i PE Accounting-systemet.
  • Notifikationen direkt vid köptillfället gör det enklare för användaren att komma ihåg att rapportera sina utlägg.
  • Risken för kvittobedrägerier minskar rejält.
  • Automatisk matchning av transaktioner mot kvitton vid inköpstillfället ger bättre kvalité och realtidsdata på företagets siffror

För vem?

För dig som vill effektivisera utläggshanteringen för företagets anställda genom att erbjuda en enkel och automatiserad lösning som sparar både tid och pengar. (Observera att du måste ha SEB Corporate betalkort för att kunna integrera med PE Accounting!)

Hur fungerar det?

Realtidsdata om transaktionen skickas från ditt SEB Corporate betalkort till vårt system. Därefter kan användaren av kortet fylla i efterfrågad information om kortköpet och fota kvittot för attest i PE-appen. Handlar du hos någon av de leverantörer som dessutom erbjuder digitala kvitton, är det enda användaren behöver göra efter köpet att fylla i kompletterande information om inköpet och sedan attestera. Eftersom kvittot som är digitalt, redan skickats in i PE.

Vem ansvarar för integrationen?

SEB och PE har ett gemensamt ansvar för integrationen, vänligen kontakta kontakt@accounting.pe om du har några frågor eller funderingar.

 

Så kommer du igång

PE Accounting kund: Fyll i SEBs ansökningsformulär. Där kan PE Accountings kunder ansöka om SEB Corporate kort och integration till PE.

 

För att få hjälp och stöd med att fylla i SEB Corporates formulär hänvisar vi befintliga kunder till SEBs support 0774-48 28 08.

 

Inte PE Accounting kund? Kontakta oss här så återkopplar vi till dig inom kort.

Vill ni bli partner till oss?

(Obligatoriskt)

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår Integritetspolicy

Kom igång med PE

Över 2 000 bolag har redan hoppat på framtidens sätt att driva företag.

Är det din tur nu?