System och app

Tidrapportering och projekt

Ta betalt automatiskt för arbetstimmar, fördela intäkterna, hantera ersättningsmodeller, styr projekt och följ debiteringsgraden. Allt i realtid och mestadels helt automatiskt. Dessutom finns det en mobilapp så att ni kan tidrapportera när som helst, var som helst.

 

Tidrapportering och projekthantering är en del av PE Accountings helhetslösning med affärssystem och ekonomteam.

Mobil tidrapportering som hänger ihop med allt annat

MOBIL TIDRAPPORTERING SOM HÄNGER IHOP MED ALLT ANNAT

 

Tidrapportera i smidig app 

I vår app går det enkelt att rapportera timmar på projekt när och var som helst. Där finns även möjlighet att hantera traktamenten och milersättning, kvitton och utlägg och se sina lönespecifikationer.

 

Integrerad tidrapportering

Vår tidrapportering är fullt integrerad med bland annat kundfaktura- och lön, så att underlag skickas automatiskt när ni tidrapporterar. Det gör att era rapporter blir ännu mer utförliga och ni kan följa allt ned till minsta detalj, något som både sparar tid och effektiviserar processer.

 

Rätt behörighet till rätt person

Med hjälp av behörighetsstyrningen kan du överlåta administrationsansvaret till rätt person, oavsett om det är en chef, projektledare eller intern projektadministratör. Eftersom historik följer med varje transaktion ser ni sedan vem som gjort vad, och vid vilken tidpunkt.

 

Särskilda behörigheter

Har du underkonsulter som behöver tidrapportera? Inga problem. Bara ge dem särskild behörighet som tillåter dem att logga in i systemet och registrera tid i de enskilda projekt som är relevanta för just dem. Vi har även möjligheter att automatisera självfakturering för att underlätta ytterligare.

Kvinna som gör sin rapportering i mobil

Projekthantering med insyn i lönshamhet

Löpande och fasta projekt

I vårt affärssystem kan du enkelt hantera både löpande projekt såväl som fastprisprojekt, precis som du kan lägga in interna projekt eller aktiviteter för att underlätta uppföljning av tidrapporteringen.

 

Flexibel projektstyrning

Styr behörigheten i respektive projekt baserat på antingen aktiviteter, priser eller medlemmar. Prissättningen i systemet är flexibel och kan utgå från exempelvis produkt, aktivitet eller projektmedlem, eller till och med en kombination av två av dem.

 

Tydlig projektuppföljning

Alla medarbetare har tillgång till sin projekthistorik, samtidigt som projektledarna kan se, administrera och följa upp sina egna projekt. Som ett resultat får du tydliga projektuppföljningar som kan ligga till grund för gedigna beslutsunderlag och analyser för respektive projekt.

 

Se interna kostnader direkt

En viktig del i projektuppföljningen är möjligheten att se den faktiska kostnaden, det vill säga den interna kostnaden per konsult. I vårt system kan du därför lägga in timkostnad per anställd och aktivitet, för att få en så korrekt uppföljning som möjligt.

 

Automatisk intäktsfördelning

Använd vår automatiska intäktsfördelning och reglera, per medarbetare, hur mycket av intäkterna som ska gå till just medarbetaren, och hur mycket som ska gå till bolaget. Inställningarna är flexibla och kan justeras per medarbetare, aktivitet eller projekt.

Man och kvinna sitter i en soffa med sina datorer i knät och ser på sin projekthantering

Boka en demo

Vill du veta mer?

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med fler än 5 anställda och uppåt, vi har fler än 1 000 kunder och 20 000 användare. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort för ett första samtal.

Är du redan kund till PE och har frågor? Kontakta då din ekonomiansvariga på företaget i första hand, eller din kontaktperson på PE i andra hand som hjälper dig med din fråga.

 

För att vi ska kunna kontakta dig utifrån din förfrågan behöver vi dina uppgifter. Du har rätt till att få veta vilka uppgifter vi lagrar om dig, du har även rätt att begära att vi raderar dina uppgifter. Läs mer om det på Sekretess och användarvillkor.

Name(Obligatoriskt)

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår Integritetspolicy