Bokföring & redovisningstjänster

Ekonomisystem

Med intuitiva funktioner och smidig hantering av ekonomin kan du fokusera på det som verkligen betyder mest för ditt företag.

Tech with a human touch

PE Accounting ger dig total kontroll över ekonomin i realtid.
Det ersätter konsulttunga affärssystem, bokföringsprogram, löneprogram, repetitiva arbetsuppgifter och timdebebitterande redovisningsbyråer. Du får både ett affärssystem med marknadens högsta automatiseringsgrad och ett vasst ekonomteam som hjälper dig där det krävs en människa.
Vi kallar det för tech with a human touch.

 

Vi är specialiserade på SaaS-och konsultbolag med över fem anställda eller som står inför en snabb tillväxtresa.

 

• Fast pris för affärssystem och ekonomteam.
• Kontroll i realtid och minimerad risk.
• Hjälp med omställningen på 1 eller 2 månader.

Ett system för allt kring ekonomin

Ekonomisystem

Snabbt, enkelt och smidigt – med dessa tre ledord skapade vi vårt system. Att reducera manuell mellansteg och klippa timing- och överföringsproblematiken mellan olika system var också viktig. Det har vi löst under ett decennium genom att samla alla olika administrativa processer i ett automatiserat system.

 

Hela företaget kan arbeta i PE: från ekonomiavdelningen till konsulters tidrapportering och utläggsredovisning. Utöver alla funktioner får du ett brett spektrum av rapporter som låter dig följa upp din verksamhet. Och eftersom PE är integrerat mot din bank kan du se allt i realtid!

Boka en demo

Vill du veta mer?

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med fler än 5 anställda och uppåt, vi har fler än 1 000 kunder och 20 000 användare. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort för ett första samtal.

Är du redan kund till PE och har frågor? Kontakta då din ekonomiansvariga på företaget i första hand, eller din kontaktperson på PE i andra hand som hjälper dig med din fråga.

 

För att vi ska kunna kontakta dig utifrån din förfrågan behöver vi dina uppgifter. Du har rätt till att få veta vilka uppgifter vi lagrar om dig, du har även rätt att begära att vi raderar dina uppgifter. Läs mer om det på Sekretess och användarvillkor.

Name(Obligatoriskt)

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår Integritetspolicy