Leverantörsfakturor & betalning

Leverantörsreskontra

Få stöd under hela fakturaflödet med våra automatiserade processer: från att fakturorna kommer in till PE, till att de tolkas, bokförs och stäms av med banken. Som ett resultat ser du leverantörsreskontra och resultaträkning i realtid och får bättre kontroll över cashflow utan att behöva logga in i banken.

 

Leverantörsreskontra säljs inte som en separat modul utan är en del i PE Accountings helhetslösning med affärssystem och ekonomteam.

Med PE Accounting får du tillgång till

Klicka dig vidare för att läsa mer om varje enskild funktion.

Man står med dator i handen och ska se över sina leverantörsfakturor och betalning

Automatisering och integrationer effektiviserar allt

Skippa papper och trötta kuvert

Både digitala och pappersfakturor hanteras direkt i vårt system. Alla pappersfakturor går via vår scanningscentral, tolkas och arkiveras. I systemet stämmer en ekonom av så att de förslag systemet gjort stämmer samt konterar, så att du slipper all pappershantering.

 

Logga inte in i banken

Gör alla betalningar direkt i systemet, och få in betalningskvittensen automatiskt i bokföringen. Du slipper dessutom kontrasignering eftersom vårt system är kopplat direkt till banken.

 

Uppdaterade siffror

Vilka av månadens alla fakturor är betalda? Och vad kommer dras på kontot kommande bankdag? Vårt system uppdateras i realtid och det är lätt att hitta den information du söker, ända ned på detaljnivå.

 

Effektiva processer

Behörighetsstyrning, attestkedjor, vidarefakturering av kostnader och möjlighet att koppla leverantörsfaktura till kundfaktura – allt det, och mycket mer, tar vårt system hand om så att du kan jobba ännu effektivare.

Integrationer till de större bankerna och öppet API för att automatisera mer

Vårt system är kopplat direkt mot de större bankerna, bankgirocentralen och skatteverket. Ni kan dessutom skapa egna integrationer mot vårt API, hämta data via SQL eller använda någon av våra integrationspartners. Fråga gärna om ni vill veta vad som är möjligt.

Boka en demo

Vill du veta mer?

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med fler än 5 anställda och uppåt och har fler än 2 000 kunder och 20 000 användare. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort för ett första samtal.

 

Är du redan kund till PE och har frågor? Kontakta då din ekonomiansvariga på företaget i första hand, eller din kontaktperson på PE i andra hand som hjälper dig med din fråga.

 

För att vi ska kunna kontakta dig utifrån din förfrågan behöver vi om dina uppgifter. Du har rätt till att få veta vilka uppgifter vi lagrar om dig, du har även rätt att begära att vi raderar dina uppgifter. Läs mer om det i vår Integritetspolicy.

Name(Obligatoriskt)

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår Integritetspolicy