Fakturering

Automatisk fakturering

Med automatiserade processer får du stöd under hela fakturaflödet: från underlag och påminnelser till bokföring och bankavstämningar. Realtidsuppdaterad kundreskontra och resultaträkning ger dig en fullständig överblick så att du kan fokusera på tillväxt, inte missade intäkter. Fakturering säljs inte separat utan är en del i PE Accountings helhetslösning med affärssystem och ekonomteam.
Automatisk fakturering säljs inte som en separat modul utan är en del i PE Accountings helhetslösning med affärssystem och ekonomteam.

Med PE Accounting får du tillgång till

Klicka dig vidare för att läsa mer om varje enskild funktion.

Fakturering som ger resultat direkt

Skapa fakturor automatiskt

Välj själv hur du vill skapa era fakturor: generera underlag automatiskt från tidrapporteringen, kör löpande avtal, vidarefakturera utlägg/ leverantörsfakturor eller använd vårt öppna API. Det går även bra att skapa fakturor manuellt om du vill.

 

Systemet gör jobbet

Vid attest bokförs och periodiseras kundfakturan direkt. Sedan kan du välja om den ska skickas via post, mail eller som e-faktura. Det enda du behöver göra är att välja och klicka, resten sköter systemet.

 

Bankavstämning på autopilot

Vårt system är integrerat med banken och kan därför stämma av fakturor mot betalningar automatiskt. Både fakturaställare och kund får dessutom påminnelser när det behövs.

 

Allt under samma tak

Att ha bland annat samlingsfakturering, integrerad factoringlösning samt påminnelse- och kravhantering i ett enda system ger ökad trygghet. Inget riskerar att falla mellan stolarna och du slipper missa intäkter.

 

Tydliga resultat i realtid

Eftersom allt stäms av direkt i systemet kan ni få reskontra och resultatrapporter i realtid, vilket ger full kontroll över fakturering och intäkter.

Man som sitter med sin fakturering

Boka en demo

Vill du veta mer?

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med fler än 5 anställda och uppåt och har fler än 2 000 kunder och 20 000 användare. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort för ett första samtal.

 

Är du redan kund till PE och har frågor? Kontakta då din ekonomiansvariga på företaget i första hand, eller din kontaktperson på PE i andra hand som hjälper dig med din fråga.

 

För att vi ska kunna kontakta dig utifrån din förfrågan behöver vi om dina uppgifter. Du har rätt till att få veta vilka uppgifter vi lagrar om dig, du har även rätt att begära att vi raderar dina uppgifter. Läs mer om det i vår Integritetspolicy.

Name(Obligatoriskt)

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår Integritetspolicy