Lön

Automatiskt lönesystem

Slipp helt separata lönesystem och löneprogram som inte hänger ihop med resten av redovisningen och ekonomin. Med PE Accounting är lön en naturlig del av de ekonomiska processerna. Därför genereras löneunderlag och specifikationer automatiskt, så att ni kan få en total översikt innan utbetalning. Systemet skickar också in kontrolluppgifter, mailar lönespecifikationer, reglerar semesterskulder och uppdaterar rapporter. Allt som krävs är ett klick.

 

Lön säljs inte separat utan är en del i PE Accountings helhetslösning med affärssystem och eget ekonomteam.

Med PE får du tillgång till

Klicka dig vidare för att läsa mer om varje enskild funktion.

Lön som håller för tillväxt

Spara tid med automatisering
När du använder PE:s lönemodul får ditt företag en stabil standardprocess som verkligen håller i längden. Färdiga lönespecifikationer produceras varje månad och granskas sedan enkelt av rätt användare. Kontroll- och påminnelsefunktioner finns inbyggt, och om du behöver kommunicera med medarbetare kan det göras direkt i systemet.

 

Enkel uppföljning med automatisering
Alla anställda har åtkomst till sina egna lönespecifikationer, vilket effektiviserar och ger dem mer tid över till andra arbetsuppgifter. Har du en egen löneadministratör finns istället rapporter och uppföljning anpassade för just den rollen. Även mellanchefer kan se och godkänna sina medarbetares löner.

 

Lön är en del av PE accountings helhet
Lön säljs inte separat utan är en del i PE Accountings helhetslösning med affärssystem och eget ekonomteam. Genom att vi alltid tar hänsyn även till lön när vi sätter upp automatiska processer så får du en kraftfull helhet som håller i takt med att verksamheten växer.

Blond tjej skrattar när hon pratar om sitt lönesystem

Enkel och transparent lönemodul

Effektivaste lönehanteringen

Automatiska underlag
I PE kan alla medarbetare enkelt och smidigt rapportera in sin egen lön, och underlag hämtas automatiskt från exempelvis tidrapporteringen. Även större delen av all provision, semester, sjukdom, föräldraledighet, milersättning och liknande kan hanteras av systemet.

 

Ett klick ersätter manuellt arbete
Vid utbetalning av lön behöver ansvarig chef bara kontrollera lönespecifikationerna och sedan klicka en gång för att systemet ska skicka in kontrolluppgifter, maila lönespecifikationer, reglera semesterskulder och uppdatera samtliga rapporter.

Boka en demo

Vill du veta mer?

Automatisk bokföring i PE säljs inte separat utan är en del i PE Accountings helhetslösning med affärssystem och ekonomteam. Resultatet blir extremt effektiva flöden och total kontroll över ekonomin.

 

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med fler än 5 anställda och uppåt och har fler än 2 000 kunder och 20 000 användare. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort för ett första samtal.

 

Är du redan kund till PE och har frågor? Kontakta då din ekonomiansvariga på företaget i första hand, eller din kontaktperson på PE i andra hand som hjälper dig med din fråga.

 

För att vi ska kunna kontakta dig utifrån din förfrågan behöver vi om dina uppgifter. Du har rätt till att få veta vilka uppgifter vi lagrar om dig, du har även rätt att begära att vi raderar dina uppgifter. Läs mer om det i vår Integritetspolicy.

Name(Obligatoriskt)

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår Integritetspolicy