Företagskort

Automatiserad utläggshantering

Kombinationen företagskort och PE Accounting är svårslagen.

Du får effektivt kontroll över utläggen och efter attest påverkar det alltifrån kategoriuppföljning, vidarefakturering, löner, bokföring och ledningsrapporter. Smart, säkert och effektivt.

Med PE får du tillgång till

Klicka dig vidare för att läsa mer om varje enskild funktion.

Företagskort

Gör utläggshanteringen sömlöst med nya PE-kortet

Handla. PLING. Fota. Klart! Gör ett köp med PE-kortet och fota kvittot i PE-appen – smidig, automatiserad utläggshantering när den är som bäst. Från köp till bokfört! Gratis och ingår för alla PE-kunder. 

 

Är du PE-kund och intresserad av PE-kortet? Kontakta din konsult så får du hjälp.

Företagande för dig med företagskortet från PE Accounting

Gör kvittohantering betydligt smidigare och väldigt mycket enklare! Med individuella kort och köpgränser slipper medarbetaren göra privata utlägg och ligga ute med pengar tills nästa lön. Win-win för både privatekonomin och dig som sköter lönekörningen.  

 

Sömlös utläggshantering med automatisk bokföring 

Spårbarhet från resultaträkningen till varje enskilt utlägg 

✓ Få koll på alla era köp i realtid

Obegränsad kvittorapportering – 0:-/skannat kvitto 

Individuell köpgräns för varje kort 

 

 

Kvittohanteringen har aldrig varit enklare för mig. Tidigare fick lägga massa tid på att jaga utlägg och själv försöka komma ihåg vilka utlägg jag skulle redovisa och nu sker allt per automatik från betalning till rapporterat utlägg. Så himla skönt!

 

Niloo Lopez, CEO Smarkit Agency

Handla, fota, klart!

Gör ett köp med PE-kortet och fota kvittot med PE-appen – smidig, automatiserad utläggshantering när den är som bäst.

Så går det till när du handlar med PE-kortet

Utläggshantering i fickformat! Bli poppis både hos medarbetaren och ekonomiavdelningen. Tunnare plånbok med bättre köpkraft – det enda företagskortet du behöver. 

 

 

Automagisk bokföring med PE-kortet & appen

Slipp importera data eller bokföra manuellt! Dina köp bokförs i samma sekund som du fotar och taggar upp kvittot. 

 

Övervaka utgifter i realtid 

Vem har köpt vad och när? Få en tydlig överblick på utgifterna och håll koll på ditt köputrymme, i realtid. Med utläggsrapporter och drill-down-funktion kan du spåra utgifterna till minsta smula.

 

PE-kortet & PE-appen= Företagets ultimata kombo

Hantera kvitton kan vara den mest tidskrävande i kombination tråkigaste uppgiften som både du och dina medarbetare har. Tills nu! Med en helautomatisk kvittohantering registreras och bokförs allt, med ett knapptryck!

Boka en demo

Vill du veta mer?

Automatisk bokföring i PE säljs inte separat utan är en del i PE Accountings helhetslösning med affärssystem och ekonomteam. Resultatet blir extremt effektiva flöden och total kontroll över ekonomin.

 

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med fler än 5 anställda och uppåt och har fler än 2 000 kunder och 20 000 användare. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort för ett första samtal.

 

Är du redan kund till PE och har frågor? Kontakta då din ekonomiansvariga på företaget i första hand, eller din kontaktperson på PE i andra hand som hjälper dig med din fråga.

 

För att vi ska kunna kontakta dig utifrån din förfrågan behöver vi om dina uppgifter. Du har rätt till att få veta vilka uppgifter vi lagrar om dig, du har även rätt att begära att vi raderar dina uppgifter. Läs mer om det i vår Integritetspolicy.

Namn(Obligatoriskt)

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår Integritetspolicy