3 min lästid

PE Accounting och Cinode hjälper Svenska konsultbolag att växa snabbare

Framgångsrika konsultbolag matchar rätt konsult till rätt uppdrag. Genom automatisering omvandlar de sedan nedlagda timmar till kronor och ören på banken. PE Accounting och Cinode ingår nu partnerskap för att hjälpa svenska konsultbolag att maximera sin potential.

Coronapandemin har påskyndat digitaliseringen och utvecklingen hos svenska företag. Detta visar en undersökning från Novus under våren 2020. Många konsultbolag har tvingats ställa om snabbt och inom att några veckor genomförta förändringar som tidigare tog flera år. Det är bra! Det tvingar konsultbolag att se över processer och flöden för att kunna automatisera så mycket som möjligt.

Cinode och PE Accounting är viktiga pusselbitar i vår tillväxtresa. Plattformarna gör oss. Genom att vi nu även har integrerat Cinode med PE Accounting har vi en digitaliserad och automatiserad process – från presenterat cv till fakturerad kund. Vi sparar tid och undviker fel vilket leder till . Bättre lönsamhet helt enkelt. – Elin Toft, VD på Castra Group.

Vad innebär samarbetet? 

Med Cinode får konsultföretag all kunskap samlad, sökbar och presenterad på ett enkelt sätt.  Uppdragshantering och den digitala matchningen av medarbetare, underkonsulter eller partners säkerställer rätt konsult till rätt plats.

 

Genom integrationen till PE kan konsulter sedan knytas till projekt och tidsrapportering och därigenom till fakturering och lönsamhet. Allt är samlat i ett integrerat ekosystem.

Konsultbolag är ett våra viktigaste segment och därför är vi otroligt stolta över partnerskapet med Cinode. Nu kan vi hjälpa ännu fler svenska bolag att växa snabbade med automatisering och en integration som katalysator. Tillsammans hjälper vi konsult-Sverige att maximera sin potential. – Erik Skoting, Försäljningschef på PE Accounting.  

Cinode har länge samarbetat med PE Accounting och vet hur mycket PEs lösning effektiviserar konsultbolagens tidrapportering, fakturering och uppföljning.

Cinode integrerat med PE Acocunting skapar en digitaliserad och automatiserad process som hjälper konsultföretag att växa snabbare och bli ännu mer lönsamma. – Mattias Loxi, medgrundare och CMO på Cinode.

Integrationen är skapad i samarbete med Data Boss, som också förvaltar och säljer lösningen för att säkerställa full support.

 

Läs mer om partnerskapet här.

Inspelat Webinar

Se gärna denna inspelning där vi i samband med releasen hade ett gemensamt webinar med Gregor Waldner, Sales Executive på Cinode och Daniel Saraste, Head of Product Development på PE Accounting där vi berättade om hur man kan effektivisera och automatisera så mycket som möjligt med denna lösning. Under webinaret berör vi följande punkter:

Vanliga utmaningar kring effektivitet hos konsultbolag.

Tips på hur du ska göra för att maximera potentialen istället.

Fallgropar du bör undvika.

Dela denna post

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Relaterade artiklar

Boka en demo

Kom igång med PE

Över 1000 bolag har redan hoppat på framtidens sätt att driva företag. Är det din tur nu?