SEB och PE Accounting skapar framtidens affärssystem

Nu släpper vi officiellt en integrerad tjänst från PE Accounting och SEB, som låter våra kunder hantera sina banktjänster på ett helt nytt sätt. Kunderna får en komplett ekonomitjänst som visar alla rörliga uppdateringar på bankkontot. Vår tjänst är fullt skalbar för företag med 5 till 500 anställda. Systemet sköter det mesta och specialister på ekonomi och system ingår som rådgivare och support.

Tjänsten förenklar vardagen för företagskunderna, där allt ifrån bokföring, återrapportering, fakturering och transaktioner automatiseras i PE Accountings redovisningssystem. Kunderna kan se alla rörelser som sker på SEB-kontot direkt i PE Accounting och till skillnad från andra tjänster, stödjer den både nationella och internationella transaktioner.

 

SEB, som är Nordens främsta företagsbank, menar att den nya integrationen är en viktig förutsättning för att följa med i digitaliseringen och möta kundens behov – som håller på att förändras.

Kunderna vill ha valmöjligheten att effektivisera sina ekonomiprocesser och välja bank och redovisningssystem baserat på hur de fungerar tillsammans. Nu får de en sammanlänkad expertis från två håll som kommer att effektivisera deras banktjänster, säger Fredrik Ljungblad, ansvarig för små- och medelstora företag på SEB i Sverige.

Starka relationer ger ett större kundvärde

För att stärka relationen och öka kundvärdet, har SEB:s rådgivare fått en introduktion i PE Accountings redovisningssystem och PE Accounting har i gengäld fått ta del av SEB:s expertis inom ekonomisk rådgivning och kundbehov.

 

Tjänsten hjälper både SEB och PE Accounting att stärka kundutbudet och bidrar till att kunderna kan ta sin verksamhet till nästa nivå. PE Accounting är därför stolta över samarbetet, som banar väg för nya möjligheter och som ska göra kundresan mellan redovisning och banktjänster enklare i framtiden.

SEB har varit på tårna sedan starten av dialogen, vilket visar att de är en företagsbank som vill ligga i framkant och är öppna för förändring. Det är ett historiskt samarbete där en relativt liten aktör och en storspelare möts och vi hoppas kunna utöka samarbetet i framtiden för att skapa ett ökat mervärde för våra nuvarande och potentiella kunder. Olle Rydqvist, PE Accounting.

7 fördelar med PE Accounting & SEB

  1. Rapporter som uppdateras live ger dig full kontroll över hur det går: när och var som helst
  2. Tid- och projektrapportering hänger ihop och skapar färdiga fakturor samt löneunderlag på automatik
  3. Fotografera kvitton och rapportera tid på projekt eller frånvaro direkt i din mobil
  4. Momsunderlag skapas löpande av systemet och PE deklarerar åt dig
  5. Två konsulter sätter sig in i ert företag och sköter allt ifrån månadsbokslut till kvalificerade redovisningsfrågor
  6. Allt ingår till ett fast pris som beräknas per år baserat på era volymer: bland annat transaktioner och antal anställda
  7. PE och SEB är kopplade direkt mot varandra och ni får dessutom 40% rabatt på utlandsbetalningar.

Om PE Accounting

PE Accounting har gått från att vara en uppstickare till att bli en av de större aktörerna inom redovisning, bokföring och ekonomitjänster för växande tjänsteföretag. PE Accounting gör det möjligt för företagsledning och ekonomiansvariga att ha total kontroll över siffrorna och följa hur det går för företaget live, var de än befinner sig. PE Accounting hanterar allt ifrån fakturor, tid- och projektrapportering och utlägg till löner och rapporter. Tjänsten är fullt skalbar för företag med 5 till 500 anställda. Systemet sköter det mesta och specialister på ekonomi och system ingår som rådgivare och support. Allt till ett fast pris per månad. PE Accounting är optimerat för tjänsteföretag och har bland annat växande företag som Trustly, Kvadrat, Castra, Doctrin, Serendipity Professionals och Dynabyte som kunder. PE Accounting har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer om PE Accounting redovisningsbyrå och ekonomisystem.

Om SEB

SEB SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett stort spann av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge, Tyskland och Storbritannien är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vår internationella prägel återspeglas i ett 20-tal kontor världen över med cirka 15 000 medarbetare. Den 31 mars 2018 uppgick koncernens balansomslutning till 2 903 miljarder kronor och förvaltat kapital till 1 854 miljarder kronor. Läs mer om SEB här.

Dela denna post

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Relaterade artiklar

Boka en demo

Kom igång med PE

Över 1000 bolag har redan hoppat på framtidens sätt att driva företag. Är det din tur nu?