Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Ekonomisystem, bokföring & redovisningstjänster

PE Accounting ger dig total kontroll över ekonomin i realtid.
Det ersätter konsulttunga affärssystem, bokföringsprogram, löneprogram, repetitiva arbetsuppgifter och timdebebitterande redovisningsbyråer. Du får både ett affärssystem med marknadens högsta automatiseringsgrad och ett vasst ekonomteam som hjälper dig där det krävs en människa.
Vi kallar det för tech with a human touch.

Vi är specialiserade på SaaS-och konsultbolag med över fem anställda eller som står inför en snabb tillväxtresa. 

• Fast pris för affärssystem och ekonomteam.
• Kontroll i realtid och minimerad risk.
• Hjälp med omställningen på 1 eller 2 månader.

 

HubSpot Video
3-1

EKONOMISYSTEM

ETT SYSTEM FÖR ALLT KRING EKONOMIN.

Snabbt, enkelt och smidigt - med dessa tre ledord skapade vi vårt system. Att reducera manuell mellansteg och klippa timing- och överföringsproblematiken mellan olika system var också viktig. Det har vi löst under ett decennium genom att samla alla olika administrativa processer i ett automatiserat system.

Hela företaget kan arbeta i PE: från ekonomiavdelningen till konsulters tidrapportering och utläggsredovisning. Utöver alla funktioner får du ett brett spektrum av rapporter som låter dig följa upp din verksamhet. Och eftersom PE är integrerat mot din bank kan du se allt i realtid!

Det här ingår
4

Rådgivning & support

DU BEHÖVER GÖRA DITT. VI GÖR RESTEN.

Det kluriga med redovisning är att det är många delar som påverkar: Lagen, redovisningspraxis och god redovisningssed. Om du inte är expert kan du lätt hamna i en gråzon och det är näst intill omöjligt att automatisera allt - fast vi gärna velat. Det är då din konsult kommer in. När det blir bedömningsfrågor är det ovärderligt att ha med en expert hela vägen.

Våra konsulter är bäst i Sverige på att arbeta med både bokföring och automatiserade ekonomiprocesser i PE. Du får hjälp av din dedikerade konsult och slussas inte runt i en helpdesk. Din konsult ser till att allt löper som det ska och håller systemet uppdaterat så som lagen kräver så att din redovisning hålls i toppform. Det gör att ditt årsbokslut blir enklare då det stora arbetet redan är gjort.

Läs mer
1+1=3

AUTOMATION

ETT KLICK RÄCKER LÅNGT.

När du gör en transaktion i PE startar du en kedja av händelser som minskar ditt administrativa arbete. Processen ger dig ett automatiserat system som gör mycket av bokföringsarbetet. PE har i nuläget en automatiseringsgrad på 90%.

Vi lämnar inget åt slumpen och lägger stor vikt vid att skapa rätt förutsättningar för automatisering från början. Du får hjälp från våra specialister att på en eller två månader ställa om era processer. Vårt team tar med sig erfarenheter från närmare 1000 implementeringar och har kunskap av vad som fungerar bra och inte.

Processerna fungerar likaväl för stora som för små mängder transaktioner vilket ger en lösning som gör att du kan skala upp ditt företag utan att skapa en stor administrativ avdelning. Du har hela tiden siffror i realtid vilket gör att du kan fokusera på din tillväxt och inte uppföljning och rapporter.

Läs mer

1+1=3

ATT REVOLUTIONERA BRANSCHEN. 

Konceptet är att slå ihop allting. På så sätt har vi skapat en ekonomilösning som du kan växa med. Under tiden har du dina dedikerade PE-konsulter som hjälper dig. Med allt hos en partner skapar vi magi tillsammans. När allt magiskt flyter på kan du fokusera på din verksamhet så du kan fortsätta växa.
 

 

Se inspelad demo

HubSpot Video

Vår tjänst

Alla detta ingår i vår tjänst och helhetslösning. Vill du veta hur vi automatiserar ex dina fakturor, effektiviserar din utläggshantering eller något annat?

Klicka på den tjänst du vill läsa mer om.

Vad tycker
våra kunder?

Mentimeter, CFO tipsar om PE Accounting

Tusentals transaktioner automatiseras varje månad! Som CFO har jag total kontroll över ekonomin och kan fokusera på tillväxt och strategi.

Georg Rydbäck, CFO, Mentimeter

Läs kundcase PE-Accounting-DoubleQuotes
Minna Technologies, CFO tipsar om PE Accounting

Tack vare PE kan 95% av bokföringen skötas per automatik så att jag kan spendera mer tid åt att analysera siffrorna.

Navpreet Sing, CFO, Minna Technologies

Läs kundcase PE-Accounting-DoubleQuotes
Adgrowth, CEO, grundare tipsar om PE Accounting

Det är en styrka att alla siffror och processer finns samlade i ett och samma system . Det gör att vi sparar tid och har rätt siffror för viktiga beslut.

Johan Andersén, CEO, AdGrowth

Läs kundcase PE-Accounting-DoubleQuotes
Castra, CEO tipsar om PE Accounting

Med hjälp av PE kan vi ägna mer tid och fokus åt försäljning och rekrytering vilket är de funktionerna som bidrar till en ökad tillväxt hos oss.

Elin Toft, CEO, Castra

Läs kundcase PE-Accounting-DoubleQuotes