PE Accounting ett av Sveriges 99 mest lovande Scaleups

X min läsning

celebrate_pe[1]Vi är väldigt stolta över att vara med på Breakits lista över de 99 hetaste tech-bolagen i Sverige! Och det bästa av allt är att många av våra kunder också är med på listan. Det ser vi som ett fint betyg på att vi har kunnat hjälpa våra kunder med sin tillväxt. 

Att skala ett bolag är ingen lätt uppgift. Det vet vi. Därför har vi sedan starten för 10 år sedan fokuserat på att göra ekonomi lättbegriplig och så automatiserad som möjligt. Vi vill ge entreprenören kontroll och verktyg för tillväxt. 

Att närmare 15 av de hetaste tech-bolagen på Breakits lista är PE-kunder visar att vi är det självklara valet för bolag med en snabb tillväxttakt. Det är vi verkligen stolta över.

Vi kommer att fortsätta resan för vår egen del och för att fortsätta stötta våra kunder i deras fina tillväxtresa. Nu gasar vi!

Vi vill också rikta ett stort grattis till vår kund Mentimeter som kammade hem titeln som årets Saas-bolag på Breakits Saas summit gala. Vi känner oss lite som stolta föräldrar när vi ser hur fantastiskt bra det går för våra kunder.

Passa på att kika på vårt kundcase med Mentimeter och deras VD Georg Rydbeck.

 

 

Dela denna post

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Relaterade artiklar

Boka en demo

Kom igång med PE

Över 1000 bolag har redan hoppat på framtidens sätt att driva företag. Är det din tur nu?