PE Accountings medgrundare Olle Rydqvist gästar podcast ”Päronsnacket”

1 min läsning • 07 december 2021 • Övrigt

 

 

Är föräldraskap en karriärbroms? Hur får man egentligen ihop livspusslet? Måste man ändra sin livsstil när man får barn? Ja det här är stora frågor som kan vara svåra att svara på. Vår grundare Olle Rydqvist fick förmånen att besöka ”Päronsnacket” — en podcast där programledaren och entreprenören Klara-Maria Mach intervjuar framgångsrika föräldrar om hur karriären och arbetslivet har förändrats efter att ha fått barn. 

Bakgrund

Klara-Maria är entreprenören och mamman som 2015 startade bloggen Entreprenörden, som riktar sig till personer med eller utan bolag. Bloggen fick snabbt en stor läsarskara och kort därefter grundade hon kvinnonätverket Wonder Women. Klara-Maria har mottagit flera priser för sitt starka engagemang och arbetar idag som moderator, debattör och affärsutvecklare i tillväxtbolag. Under sin graviditet reflekterade hon över hur det är att vara mamma och entreprenör samtidigt och podcasten Päronsnacket kom till!
Vår medgrundare Olle Rydqvist fick förmånen att gästa veckans avsnitt där Klara-Maria och Olle pratar om föräldraledighet, vikten av rutiner, prioritering av tid, hur mycket styrelsen har betytt för honom men även om den perioden där han tappade synen p.g.a stress. Det är ett ärligt och härligt samtal kring hur det är att vara pappa, företagare i storföretag och stress.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Relaterade artiklar

Boka en demo

Kom igång med PE

Över 1000 bolag har redan hoppat på framtidens sätt att driva företag. Är det din tur nu?