PE Accounting och Mynt företagskort utmanar kvittoapparna med enklare utläggshantering I realtid

Nu lanserar vi ett unikt samarbete med fintech-uppstickaren Mynts smarta företagskort. Mynts debitkort är integrerade med PE Accounting i realtid och antalet manuella steg för att sköta både utlägg och redovisning blir färre. Ett viktigt steg för att fortsätta göra företagens vardag enklare.

Malin Ringdahl, Head of Business Development hos oss på PE Accounting berättar om bakgrunden till samarbetet.

 

– Redan idag har vi fler än 800 bolag och 20.000 användare av PE Accounting, många snabbväxande techbolag som inte vill ägna en minut åt något som inte tillför ett konkret värde. Om både deras anställda och de som sköter ekonomi och redovisning ska få en enklare vardag och ha kontroll över ekonomin så måste allt hänga ihop, förklarar Malin.

 

– Vi vill med Mynts företagskort som är direkt integrerade med PE Accounting ta ytterligare ett kliv framåt för att underlätta kortköp och utläggshantering, nu i realtid. Mynt är dessutom ett bra alternativ för de som vill använda debitkort istället för kreditkort kopplade till PE Accounting, fortsätter Malin.

Positiv respons från kunderna

Företagskorten har under en testperiod utvärderats av kunder, däribland av företaget Upsales. Elin Lundström, CFO på Upsales berättar om sin uppevelse som pilotkund.

 

När en anställd gör ett köp syns det direkt i PE Accountings app och det är enkelt att fota ett kvitto och hantera det direkt, något som annars glöms bort. Jag kan styra beloppsgränser på ett enkelt sätt samt ha realtidskoll på utläggen, det blir otroligt smidigt.

En stor fördel att allt hänger ihop

En viktig del i utvecklingen har varit att automatisera så mycket som möjligt utan att det blir fel i bokföring och uppföljning, något som kan verka självklart men ofta inte fungerar helt och leder till extra administration eller fel i siffrorna.

 

Emil Kühner som är ansvarig på affärsutveckling för Mynt förklarar sin syn på samarbetet.

 

– PE Accountings styrka är att allt verkligen går att sköta i ett system och att de fokuserat på automatisering sedan 2011. Vi på Mynt delar PE Accountings vision om att fokusera på att underlätta för företagare. Vi är stolta över det här samarbetet som är i framkant och vi ser fram emot att fortsätta utveckla kundupplevelsen och samarbetet framöver, berättar Emil.

Är du PE Accounting-kund?

Nu är det möjligt att få Mynt smarta företagskort kopplade direkt till ditt bolag i PE Accounting.
Kontakta din konsult så hjälper dom dig att komma igång!

Är du inte PE Accounting-kund?

Kontakta oss för ett första samtal så får du en tydligare bild av fördelarna för just ditt företag med PE Accounting och företagskort från Mynt.

 

Läs mer om Mynt på deras hemsida.

Dela denna post

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Relaterade artiklar

Boka en demo

Kom igång med PE

Över 1000 bolag har redan hoppat på framtidens sätt att driva företag. Är det din tur nu?