PE Accounting fortsätter tillväxtresan – Hanna Nätt-Falkäng blir ny CMO

Hanna Nätt-Falkäng börjar som ny Chief Marketing Officer på PE Accounting. Hanna tar med sig mångårig erfarenhet inom digital marknadsföring och e-handel från flertalet olika branscher. De senaste decenniet har hon byggt marknadsteam och go-to-market strategier i snabbväxande bolag såsom Visma Software och iStone/Columbus.

PE Accounting står inför en spännande tillväxtresa och siktar på att bli det självklara valet för konsult- och SaaS-bolag. VD Pontus Björnsson uttrycker sin glädje över att Hanna ansluter till teamet:

 

– Vår tillväxtresa har bara börjat. Vi på PE vill förtjäna att vara det naturliga valet för alla konsult- och SaaS-bolag. Jag är otroligt glad att Hanna väljer oss och att få välkomna henne till vårt team för att förverkliga det, säger Pontus.

 

Hanna ser fram emot att bidra till PE Accountings utveckling och betonar vikten av innovativa lösningar för dagens moderna kunder:

 

– Den moderna kunden har inte tid att ha för många kontaktytor idag, därför är PE en innovativ lösning för bolag som vill ha ett allt-i-ett paket för en ekonomifunktion. Jag ser fram emot att få vara med och driva tillväxten på ett bolag som transformerar det traditionella sättet att jobba och som ligger i framkant, berättar Hanna.

 

Man satte då också ett riktigt tufft mål. PE skulle omsätta 100 miljoner på under 10 år och göra det helt utan nyemission. I januari 2021 när årsredovisningen undertecknades hade det gått 9,5 år sedan PE startades och omsättningen var då över 100 miljoner, utan att nyemissioner har genomförts. Det innebär att målet som grundarna en gång satte är uppnått.

 

Nu börjar nästa del av resan där PE ska bli ett miljardbolag. Det nya målet är att omsätta 1 miljard inom nästkommande 10 år. Ytterligare en spännande utmaning för bolaget, varför det känns extra roligt och tryggt att få välkomna Hanna som en del av tillväxtteamet på PE!

 

Vill du vara en del av vår tillväxtresa som över 850 stycken andra kunder redan är? Kontakta oss för en personlig demo!

Dela denna post

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Relaterade artiklar

Boka en demo

Kom igång med PE

Över 1000 bolag har redan hoppat på framtidens sätt att driva företag. Är det din tur nu?