Vi vill minska stressen över kassaflöde med snabbaste bankavstämningar

Med marknadens snabbaste bankavstämning med seb I ekonomisystemet ska ingen behöva logga in I banken för att se om fakturan är betald

Enklare för CEO, CFO och ägare att ha kontroll

Tillsammans med SEB har vi utvecklat marknadens snabbaste integration för bankavstämning med SEB i ekonomisystemet. Företagsägare, CEO:s och CFO:s som är oroliga över om fakturorna betalats ser automatiskt i ekonomisystemet om och när det skett och har löpande kontroll över alla transaktioner på kontot.

 

Kontroll över cashflow är för många av våra kunder en stor stressfaktor och behovet av snabba korrekta beslutsunderlag är idag större än någonsin. Samhället i stort rör sig i ett annat tempo och så gör även företagen. Nu kan den automatiska avstämningen med SEB ske var 15:e minut istället för en gång per dag. Det gör det enklare att ha kontroll över vad som fakturerats och när pengarna kommer in. Vi hoppas det kan minska stressen för de redan hårt satsande företagsägare, CEO:s och CFO:s som borde kunna fokusera på annat istället. – Olle Rydqvist, CEO och medgrundare av PE Accounting.

Fler tekniska innovationer är på gång

Sedan tidigare pågår ett löpande innovationssamarbete mellan PE Accounting och SEBoch tidigare i år blev SEB delägare i PE Accounting. Målet är att tillsammans flytta fram gränserna för vad som går att göra för att underlätta livet för svenska företag. En rad möjliga tekniska innovationer är redan under utveckling och kommer släppas löpande under året.

Vi måste vara där våra kunder är

För oss som bank är det nödvändigt att vara där våra kunder är. Det är en förutsättning för att vi ska vara relevanta och driva utvecklingen framåt. Vi satsar därför stort på att finnas i ekonomisystemet och med PE Accounting kan vi göra det snabbare än med någon annan. Vi frågade en lång rad företagsägare och VD:ar varför de loggade in i banken trots att vi uppdaterade siffrorna direkt mot PE en gång per dag och fick klart och tydligt höra att mer frekventa uppdateringar var viktigt för dem, därför blev det här en del i vår utvecklingsplan. – Fredrik Ljungblad, Segment Manager SME, Corporate Market SEB.

Dela denna post

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Relaterade artiklar

Boka en demo

Kom igång med PE

Över 1000 bolag har redan hoppat på framtidens sätt att driva företag. Är det din tur nu?