Ny tjänst för Gig-ekonomin i samarbete med EPTI

Nu lanserar startupfabriken EPTI i samarbete med redovisningstjänsten och ekonomisystemet PE Accounting tjänsten Workamo som ska underlätta administrationen kring fakturering och löner för ”giggare”. Workamo går live under Q1 2020!

Idag utgör ”giggarna” cirka 20% av arbetsstyrkan i Sverige och andelen växer. De alternativ som finns för att sköta administrationen kring deras arbete är dyra, osmidiga och semi-digitala. Workamo ska fokusera på att underlätta relationen mellan gigarna och bolagen som anställer dem.

 

Vi tror det är där vi kan göra störst skillnad. EPTI:s så kallade venture builder modell kombinerad med tekniken från PE Accountings automatiserande ekonomisystem blir kraftfull och vi kommer tillsammans lösa en stor utmaning för gig-ekonomin. – Arli Mujkic, vd och grundare på EPTI.

PE Accounting har sedan 2011 utvecklat ett eget ekonomisystem med effektiva automatiserade ekonomiprocesser och erbjudit det i kombination med en redovisningstjänst. Samarbetet med EPTI kring Workamo är enligt dem ett sätt att låta fler än de som driver företag dra nytta av den teknik de arbetat länge med att förfina.

Det här är en satsning vi verkligen sett fram emot. Vi vill ge fler möjligheten att använda vår teknik helt enkelt. Redan idag har vi kunder med hundratals anställda som bara har en ekonomisansvarig, det är en fingervisning om vad som redan är möjligt. Med rätt processer, människor och teknik kan vi hjälpa allt fler att minimera administration och fokusera på rätt saker. – Olle Rydqvist, medgrundare och CEO på PE Accounting.

Om PE Accounting

PE Accounting är en kombination av redovisningsbyrå och ekonomisystem med fokus på att automatisera den traditionella manuella redovisningen, hålla hög servicenivå och leverera så realtidsuppdaterade beslutsunderlag som möjligt.

 

Tjänsten är helt skalbar och fungerar lika bra för företag med 5 som 500 anställda. Kunderna består till större delen av tjänsteföretag som säljer timmar, fasta arvoden eller digitala tjänster.

Sedan början av 2019 är SEB delägare och PE Accounting har blivit Di Gaseller senaste fyra åren med en tillväxt om 50% årligen mot föregående år.

Om EPTI

EPTI är en venture builder som grundades i Stockholm 2017 och finns på åtta platser i Europa. Med en kombination av mjukvaruutvecklare, entreprenörer, designers och investerare så arbetar vi efter devisen ”we empower innovation”.

Genom att använda distribuerade team för att bygga, investera i och transformera idéer globalt har EPTI en bred bas av kompetenser och erfarenheter både inom varierande industrier och platser runt om i världen. www.epti.com.
Presskontakt EPTI:
press@epti.com
Dela denna post

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Relaterade artiklar

Boka en demo

Kom igång med PE

Över 1000 bolag har redan hoppat på framtidens sätt att driva företag. Är det din tur nu?