Kraftfull finansiell planering — Planacy & PE Accounting inleder samarbete

2 min läsning • 19 september 2022 • Pressrelease

 

Planacy har  ett kraftfullt verktyg för finansiell planering och är ett fantastiskt komplement till vår egna rapport- och budgetfunktionalitet. Genom ett samarbete med Planacy fortsätter vi bredda möjligheterna med vår ekonomilösning.

Nu startar vi ett samarbete med Planacy – för att erbjuda ett verktyg som kan skräddarsys för kundens behov av datadriven budgetering, prognostisering och planering. Integrationen mellan PE och Planacy ger kunden möjlighet att jobba effektivt med rullande prognos och budget samt att smidigt delegera prognostiseringen till resultatansvariga i organisationen.

 

Planacy är ett fantastiskt komplement till PE Accountings egna rapport- och budgetfunktionalitet. Med integrationen mot Planacy erbjuder vi våra kunder ett extremt kraftfullt prognos- och budgetverktyg för en mer skräddarsydd hantering av sin finansiella planering, menar Pontus Björnsson, vd på PE Accounting.

 

PE Accounting och Planacy passar för bolag som växer snabbt och behöver ha kontinuerliga och snabba beslutsunderlag till ledning/styrelse.

 

PE Accounting var ett självklart val som första partner inom ekonomisystem. Med deras höga grad av automation tillsammans med vårt kraftfulla stöd för snabbväxande bolag att arbeta mer datadrivet och strategiskt med sin finansiella prognos kompletterar vi varandra mycket väl. Vi har redan ett flertal gemensamma kunder och ser fram emot att utveckla vårt gemensamma erbjudande och välkomna fler, säger Jimmy Stenqvist Evegård, vd på Planacy.

 

För mer information, kontakta:

 

Pontus Björnsson, VD på PE Accounting
pontus.bjornsson@accounting.pe
0701-81 42 04

 

Jimmy Stenqvist Evegård, VD på Planacy
jimmy@planacy.com
0706-08 43 74

 

Om Planacy: Planacy grundades 2015 och är ett svenskt SaaS-bolag som förenklar ett mer datadrivet och kontinuerligt arbete med finansiell planering. Genom ett mer proaktivt och värdeskapande arbete med budget, prognos och planering bidrar Planacy till bättre planerade och mer framgångsrika företag och verksamheter. Med en innovativ och kraftfull plattform och en bra bit över 130 kunder har man etablerat sig som marknadens ledande plattform för datadriven budget, prognos och planering. Läs mer på www.planacy.com

 

Dela denna post

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Relaterade artiklar

Boka en demo

Kom igång med PE

Över 1000 bolag har redan hoppat på framtidens sätt att driva företag. Är det din tur nu?