Fri likviditetsrapport i PE Accounting till alla kunder under krisen

Nu släpper vi betaversion av vår likviditetsrapport i PE.

Vi har under den senaste tiden utvecklat en likviditetsrapport som genereras på automatik. Det är en betaversion som vi hade tänkt testa med några få kunder innan den släpptes men vi nu har beslutat att släppa fritt till alla våra kunder under krisen i hopp om att det kan ge lite extra trygghet.

I likviditetsrapporten har vi sammanställt all information som finns i PE Accounting och hör till våra kunders likviditet.

 

Vi hämtar informationen från sådant som är attesterat och skapat i PE och i sin tur genererar information som vi faktiskt kan se påverkar framåt i tiden. Det som inte tas med automatiskt i beräkningarna är sådant som sker utanför PE Accounting men som våra kunder hanterar på annat håll.

 

Belopp som inte systemet kan hitta på automatik kan stansas in manuellt i rapporten eller så kan likviditetsrapporten laddas ner och användas i till exempel excel eller annat BI-berktyg.

 

Här är vår enkla första presentation för våra kunder. Mer detaljerade förklaringar till rapportens olika delar finns på utbildningssida för befintliga kunder.

Vi hoppas likviditetsrapporten ska bli ett verktyg som underlättar kontroll nu och även framöver.  Det är en betaversion och kommer dessutom säkerligen bli ännu skarpare framöver.

 

Är du kund hos PE Accounting kan du ställa frågor direkt till er konsult hos oss.

 

Du som inte är kund är förstås lika varmt välkommen att höra av dig och reda ut om vår redovisningstjänst + ekonomisystem skulle underlätta er kontroll över ekonomin.

Dela denna post

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Relaterade artiklar

Boka en demo

Kom igång med PE

Över 1000 bolag har redan hoppat på framtidens sätt att driva företag. Är det din tur nu?