Framtidens redovisningsbyrå blir DI Gaseller igen!

Redan 2011 började Andreas Granstedt, Mattias Hjalmarsson och jag  resan för att vända upp och ner på hela bokförings- och redovisningsbranschen. Senaste åren har det verkligen tagit fart.

Hundratals företag har kunnat förlita sig på sina siffror och lägga sina resurser på att växa och bli ännu bättre istället för att härva runt med stora administrationskostnader och högar av papper. Bokföring har gått från att vara ren myndighetsrapportering till att mer och mer bli beslutsunderlag för företagsledningen. Vi är stolta över våra kunder och kollegor som verkligen satsat på digitaliserad redovisning och automatiserad bokföring tillsammans med oss. Dessutom får vi avsluta året med att vara Di Gaseller ett år till.

DI Gasell.

Jag tror knappast någon har missat det men digitalisering och även automatisering är mer aktuellt än någonsin. De flesta branscher berörs på något sätt av digital disruption och behöver anpassa sig. Majoriteten av våra kunder har växt med oss längs vägen och vi har växt med dem.

Från några få till fler

Di Gasell är för oss en kvalitetsstämpel på att det vi gör är på helt rätt väg. Kika på våra tillväxtsiffror för en lite tydligare bild av hur vår resa sett ut och var vi befinner oss idag.

Vi jobbar ständigt för att bli ännu bättre och lägger mycket tid och resurser på att fortsätta utveckla vår tjänst. Idag har vi flera team av utvecklare, en stor grupp kloka ekonomer, experter på: redovisning, lön, implementation med mera. Vårt system är helt unikt och samtliga delar är byggda av oss från grunden.

För den som inte känner oss sedan tidigare finns en del sammanfattande läsning här på siten och flera fina kundcase att läsa. Tack till alla er som hjälper oss förändra företagarsverige till det bättre!

Vad är en DI Gasell?

För den som inte redan är insatt i Dagens Industris prestigefyllda tillväxttävling så har ett Gasellföretag:

 

  • Offentliggjort minst fyra årsredovisningar
  • En omsättning som överstiger 10 Mkr
  • Minst tio anställda
  • De senaste tre åren kontinuerligt ökat omsättningen
  • Under samma period minst fördubblat sin omsättning
  • Ett samlat rörelseresultat för de fyra första räkenskapsårena som är positivt
  • I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
  • En Gasell har också sunda finanser

Vill du veta mer om automatisering?

Läs någon av våra guider på området, de kan vara ett bra sätt att komma igång med er egen tillväxtresa.

Dela denna post

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Relaterade artiklar

Boka en demo

Kom igång med PE

Över 1000 bolag har redan hoppat på framtidens sätt att driva företag. Är det din tur nu?