5 bra artiklar om investerare, riskkapital och entreprenörskap

4 min läsning

Här följer en rad relevanta artiklar om samarbetet mellan investerare och entreprenörer som vi har skrivit tillsammans med Måns Alfvén, delägare i riskkapitalbolaget Alfvén & Didrikson, och Andreas Granstedt, serieentreprenör och medgrundare av PE Accounting. Vi hoppas våra artiklar ska kunna hjälpa både företag och investerare att lyckas ännu bättre med sina satsningar.

Innehållet I artiklarna är framför allt till för dig som:

Behöver finansiera tillväxt men kassan räcker inte

Vill diversifiera din privatekonomi som ägare

Vill få in en extern styrelseledamot och undrar vad det innebär om denne blir delägare i bolaget

Vill följa en resa där både riskkapitalist och entreprenör berättar öppet och delar med sig av sina bästa råd.

Jag vill bidra med mina egna erfarenheter för att fler ska få en chans att hitta rätt investerare vid rätt tillfälle och få en bättre tillvaro som entreprenörer.  – Andreas Granstedt, grundare av PE Accounting 

Riskkapital” för mig betyder att satsa kapital och engagemang för att hjälpa entreprenörer att växa och utveckla sina bolag. Vi på Alfvén & Didrikson vill ha roligt tillsammans med de entreprenörer vi stöttar och vi vill kunna göra investeringar i vettiga bolag som gör livet lite bättre, åtminstone för några, och där vi kan kliva in som långsiktiga ägare. Måns Alfvén, delägare Alfvén & Didrikson

Vi har även sammanställt allt i en praktisk ebok.

Måns Alfvén, delägare i riskkapitalbolaget Alfvén & Didrikson, och Andreas Granstedt, entreprenör och grundare av PE Accounting, valde 2016 att satsa på en gemensam framtid med PE Accounting som grundats 5 år tidigare.

 

De har lyckats väldigt bra med sitt samarbete och vill med en praktisk ebok underlätta för dig som är entreprenör och funderar på att ta in investerare eller dig som är investerare och tänker på hur du ska kunna samverka på ett bra sätt med entreprenörer.

 

Boken är skriven utifrån samtalen som ligger bakom för att vara personlig och transparent på ett sätt om ofta är svårt att komma åt kring relationen riskkapital och entreprenör.

Dela denna post

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Relaterade artiklar

Boka en demo

Kom igång med PE

Över 1000 bolag har redan hoppat på framtidens sätt att driva företag. Är det din tur nu?