Webinar

Webinar – Så kommer du igång med hållbarhetsredovisning

Hållbarhetsredovisning är viktigare än någonsin. Men vad betyder egentligen hållbarhet och hur kommer du igång? Lyssna in när vår Hållbarhetsexpert Mattias Weerasooriya reder ut detta tillsammans med PE Accountings VD Pontus Björnsson. 

 

Hållbarhet är ett trendigt begrepp idag och i takt med att klimatkrisen blir allt mer aktuell behöver vi som företagare ta ansvar för vilka avtryck vi gör på planeten. Lagkraven på företagen blir strängare och alla begrepp och definitioner kan uppfattas som obegripliga. Men Hållbarhetsredovisning behöver inte nödvändigtvis bara vara ett nödvändigt ont utan kan också leda till viktig affärsnytta i ditt bolag.

 

I det här inspelade webinaret med hållbarhetsbolaget Wellfish’s COO och Hållbarhetsexpert Mattias Weerasooriya och PEs VD Pontus Björnsson får vi höra när hur man definierar Hållbarhet, varför det är viktigt och handfasta tips på hur man kommer igång med Hållbarhetsredovisning. Vi får även ta del av Pontus personliga erfarenheter av att Hållbarhetsredovisa på PE och vilken affärsnytta han ser med det.

Kontakta oss

Vill du få hjälp att sätta era affärsprocesser och ta reda på hur mycket ni kan automatisera?