Webinar

Webinar – Så blir ni effektivaste konsultbolaget

Castra har senaste åren växt stadigt på en marknad där konkurrensen om konsulterna är stenhård, lyckats bli utnämnda till A Great Place To Work senaste 4 åren och har dessutom en effektgaranti där de lovar att alltid leverera till 100%.

 

Hur går det ihop? Kan effektivitet och annorlunda tänk vara en nyckel? Och vad händer när Cinode, en av de främsta systemen inom kompetensförsörjning och PE Accounting som automatiserar redovisning för konsultbolag samarbetar för att hjälpa konsultsverige nå sin fulla potential?

 

Tillsammans berättar Castras VD Elin Toft, Cinodes grundare Mattias Loxi och PE Accountings rådgivare och automatiseringsexpert Linus Pekár om sina erfarenheter kring olika vanliga utmaningar kring effektivitet och vad som går att göra för att övervinna dem med stöd av teknik, ledarskap och processer.

Webinaret

Vi pratar om effektivisering kring några tydliga hållpunkter

  • Skärp dig, du har blivit skomakarens barn.
  • Kompetensförsörjning och beläggning, kan det bli effektivare utan att tappa kulturen?
  • Rörelsemarginal och resultat, hur påverkas de av effektivare arbetssätt?
  • Hur viktigt är transparens och ledarskap för effektiva konsultbolag?
  • Effektivitet, kontroll och siffror i realtid. Hur viktigt är det att ha kontroll över vad som händer precis just nu?
  • Automatisering, vad bör konsultbolagen överlåta åt robotarna?
  • Take aways för konsultbolag som vill bli effektivare.

 

VILKA ÄR VI SOM PRATAR?

 

Elin Toft, Koncern-VD, Castra. Elin har alltid haft stort fokus på att effektivisera allt som går och fokusera mer på det som tillför värde för både kollegorna, sig själv och bolaget. Det har varit framgångsrikt och bland annat lett till att Castra växt stadigt och blivit utnämnda till en av Sveriges bästa arbetsplatser 2020.

 

Läs mer om Castra.

 

Mattias Loxi, Grundare, Cinode. Mattias har lyckats bygga både en nyhetsplats som samlar hela konsultbranschen och utvecklat en plattform som underlättar bland annat kompetensförsörjning och samarbete kring affärsmöjligheter, några av de svåraste utmaningarna för många konsultbolag.

 

Läs mer om Cinode.

 

Linus Pekár, Account Executive, PE Accounting. Under sina år på PE Accounting har Linus träffat fler konsultbolag och hjälpt dem automatisera sina processer. Idag är Linus därför en av de främsta på att snabbt förstå förutsättningarna och visa på vad som är möjligt genom automatisering.

 

MODERATOR: Magnus Serratusell Wallin, Har ägnat 5 år att sätta sig in i hur bland annat konsultbolag och Saas-bolag kan arbeta smartare genom automatisering. Kan aldrig sluta fundera på vad som går att göra smartare och älskar att prata om automatisering och innovation.

Kontakta oss

Vill du komma igång med klimatredovisning?  Fyll i dina kontaktuppgifter här så kontaktar vi dig för en konsultation!