Webinar

Webinar – Likviditet vs Corona!

STÖDÅTGÄRDER, PLANERING OCH FINANSIERING. VILKA ALTERNATIV FINNS FÖR ATT STÄRKA LIKVIDITETEN UNDER RÅDANDE KRIS?

 

Tillsammans med SEB:s företagarekonom, Américo Fernandez, specialister på lån från Capcito och vår egen Head Of Accounting, Amir Suhonjic bjuder vi på 60 minuter konkreta tips och information om olika sätt att stärka bolagets likviditet.

Program

FÖR VEM PASSAR WEBINARET?

 

Webinaret är relevant för dig som är ansvarig för ekonomi, sitter som VD, ägare eller på annat sätt är involverad i ledningens arbete med att hantera företagets likviditet.

 

 

VAD INNEHÅLLER WEBINARET?

 

11:00 Introduktion. Magnus Serratusell Wallin, PE Accounting.

11:05 Stödåtgärder som stärker likviditeten. Américo Fernandez, SEB.

11:25 Likviditetsarbete i företaget, konkreta tips. Amir Suhonjic, PE Accounting.

11:40 Finansiering för att hantera likviditeten. Leonard Schreij, Simon Pettersson, Capcito.

12:00 Q&A

 

 

VILKA ÄR FÖRELÄSARNA?

 

Américo Fernández är SEB:s företagarekonom som under krisen löpande berättat om vad som sker i vår omvärld som påverkar både privatpersoner och företags ekonomi.

 

Amir Suhonjic: Head Of Accounting och civilekonom som under flera år lett PE Accountings arbete med att utveckla konsultorganisationen. Arbetar idag strategiskt med vår kundleverans, såsom utveckling av system och interna processer.

 

Leonard Schreij och Simon Pettersson från Capcito berättar om olika alternativ för finansiering för att säkra likviditet och kassaflöde i skakiga tider, för att komplettera bankerna och de statliga stöden.

 

Magnus Serratusell Wallin: Moderator för webinaret. Har senaste åren arbetat med att lyfta fram automatiserad redovisning och PE Accounting.

Kontakta oss

Vill du komma igång med klimatredovisning?  Fyll i dina kontaktuppgifter här så kontaktar vi dig för en konsultation!