Webinar

Webinar – Den nya ekonomifunktionen

HUR SER DEN NYA EKONOMIFUNKTIONEN UT?

 

Vilka fördelar kan du som VD eller ekonomiansvarig få av att ställa om ekonomifunktionen med ökat stöd av teknik? Vilken plats har människan i den nya tidens ekonomifunktion? Hur påverkas vår stress, möjlighet att bidra med värde och förmåga att ta beslut? Och vad krävs egentligen för att ställa om?Vi sände en paneldiskussion live från SEB:s studio där vi tog upp flera frågeställningar kring hur den nya tidens ekonomifunktion ser ut. Du kan se den inspelade versionen även nu i efterhand, när du vill.

 

Se inspelningen

Webinaret

Program

VILKA ÄR PE ACCOUNTING?

 

  • PE Accounting erbjuder en kombination av redovisningstjänst med hög personlig servicenivå och egenutvecklat molnbaserat ekonomisystem med direkt koppling till banken.
  • Bokslut, deklarationer, support och löpande stöd från redovisningskonsulter dedikerade just ditt bolag ingår, allt till en fast månadskostnad.
  • Resultatet blir att allt går att sköta i ett och samma system samt bättre beslutsunderlag, kontroll över ekonomin och minskade kostnader i tid och pengar för administration.
  • Sedan 2019 är SEB delägare i PE Accounting med fokus på samarbete kring tekniska innovationer som förenklar för företag.
  • När PE grundades 2011 var vi först i Sverige med ett ekonomisystem och tjänst med fullt fokus på automatisering.
  • Vi är specialiserade på tjänsteföretag med 5 till 500 anställda och har fler än 800 företag som kunder och omkring 20.000 användare.

Kontakta oss

Vill du komma igång med klimatredovisning?  Fyll i dina kontaktuppgifter här så kontaktar vi dig för en konsultation!