Webinar

Webinar – Förenkla utläggshanteringen genom smarta företagskort integrerade med PE

Vill du minimera frustration kring kvittoredovisningen, få kontroll över utlägg och dessutom ha rapporter som visar hur det faktiskt går för ditt Saas- eller konsultföretag? Då har vi den perfekta lösningen för dig! Tillsammans med Mynt har vi nu tagit fram en integration mellan Mynts företagskort och PEs affärssystem i syfte att underlätta kvittoredovisningen för ditt företag. I det här inspelade webinaret visar vi hur integrationen fungerar och på vilket sett det kommer att underlätta för dig. 

 

Vi presenterar ett unikt samarbete där vi med en integration mellan Mynts företagskort och PE Accountings affärssystem tar nästa steg för att underlätta kvittoredovisningen för ditt företag! Det resulterar i enklare och effektivare hantering, samt bättre och snabbare beslutsunderlag för dig som CFO eller VD.

Webinaret

Program

Målet är att du som är ansvarig för ekonomi eller är VD i Saas- eller konsultbolag ska få en tydlig bild av vad som är möjligt nu och vad som kommer framöver.

 

När en anställd gör ett köp syns det direkt i PE Accountings app och det är enkelt att fota ett kvitto och hantera det direkt, något som annars glöms bort. Jag kan styra beloppsgränser på ett enkelt sätt samt ha realtidskoll på utläggen, det blir otroligt smidigt”, Elin Lundström, CFO på Upsales.

 

Är du inte kund hos Mynt eller PE är det ett utmärkt tillfälle att få veta vad som händer när kortköp och kvittohantering automatiskt hänger ihop direkt med all redovisning, helt utan exporter och importer och du får rapporter i realtid.

Du som är kund hos Mynt eller PE får en bra bild av vad som är möjligt med respektive system och hur du kan dra nytta av kombinationen.

 

Vi kommer att beröra:

 

  • Egna kort åt anställda för mer frihet.
  • Kostnadskontroll som trygghet.
  • Användarvänlighet som nyckel till färre fel.
  • Så hänger det ihop automatiskt med Mynt & PE Accounting
  • Automatiserad bokföring och koppling till resultat i PE Accounting
  • Q&A

Kontakta oss

Vill du komma igång med klimatredovisning?  Fyll i dina kontaktuppgifter här så kontaktar vi dig för en konsultation!