Minna Technologies

Techbolaget Minna Technologies hjälper bankkunder att få bättre översikt över sina prenumerationer. För deras CFO Navpreet är det viktigt att automatisera så mycket som möjligt av administrationen för att kunna fokusera på kärnverksamheten och växa. Tack vare PE kan 95% av bokföringen skötas per automatik så att Navpreet kan spendera mer tid åt att analysera siffrorna.

CFO rollen har förändrats. Det handlar inte längre om att titta på böckerna dag in och dag ut utan du måste titta mer på att analysera dina siffror”, säger Minna Technologies CFO Navpreet Singh Randhawa. ”Istället för att titta på varje faktura och varje siffra och hur dessa ska bokas så kan man med en automatiserad ekonomilösning fokusera mer på verksamheten. Vi arbetar med okr- principer och en av mina principer är att jag inte ska spendera mer än en timme per vecka på bokföring. Det här är möjligt tack vare Anna i vårt team vilket är fantastiskt, men också tack vare PE som automatiserar bort 95% av bokföringsarbetet.

 

 

Tack vare PE behöver jag bara lägga en timme per vecka på bokföring.

 

 

Jag tittade på några olika kandidater när vi skulle välja ekonomisystem, men det här stod ut för mig. Dels för att jag fick en referens från en nära vän så när jag tittade på PE kände jag inte behovet av att titta på många andra system. Men jag fastnade också för att PE är ett techbolag men med en mänsklig kontakt. Det är så jag ser på bokföring, att det mesta av det dagliga arbetet bör automatiseras.

 

Implementeringsprocessen var smidig, fortsätter Navpreet. Jag hade förtroende för att implementeringen skulle gå rätt till även om jag uppriktigt sagt var lite nervös för hur det skulle gå. Om jag måste lyfta fram två eller tre saker som var bra med implementeringsprocessen så var en bekvämligheten. Även om det fanns ett bredare team som arbetade bakom implementeringen så hade jag en egen kontaktperson som kontakten skedde igenom.

 

 

Jag hade förtroendet för att det skulle gå rätt till, även om jag var lite nervös.

 

 

Det var också betryggande att höra att de hade arbetat med liknande bolag tidigare och därför visste hur vi skulle gå tillväga. Jag fick också en exakt uppskattning för hur lång tid implementeringen skulle ta, vilket normalt är fyra veckor men i det här fallet tre veckor vilket var jättebra då det var mitt i semestrarna. De var också tydliga med vilken information de behövde från oss på Minna och den föregående byrån. Jag tror att jag tillbringade ungefär 4-10 timmar själv på hela implementeringen under den här perioden, resten var PE.

 

Jag rekommenderar andra företag i vår sits att automatisera sin bokföring med PE. Främst för att det fungerar för mig. Tiden jag spenderar på bokföring är liten eftersom att systemet är så bra och jag ägnar hellre min tid åt att analysera siffrorna i verksamheten än att bygga dom, avslutar Navpreet.

 

Läs gärna mer om Minna Technologies och deras verksamhet på https://minnatechnologies.com/

Med PE ingår följande, till ett fast pris per månad:

  1. Realtidsuppdaterade beslutsunderlag
  2. Pappersfri redovisning
  3. Lön samt tid-och projektrapportering i samma system som kund-och leverantörsfakturering, utlägg, bokföring och rapporter
  4. Tre dedikerade ekonomer som arbetar proaktivt och vet vad ert företag behöver samt support med svar inom 24 h
  5. En smidig app för att fotografera kvitton och rapportera tid på projekt eller frånvaro
  6. Möjlighet att skapa smarta integrationer via vårt öppna API

 

Hör gärna av dig om du vill veta mer om hur PE skulle kunna hjälpa er att få realtidsuppdaterade beslutsunderlag och en ekonomitjänst som håller för tillväxt!