Kidbrooke

Kidbrooke utvecklar sin egen avancerade prediktiva mjukvara som bland annat revolutionerar möjligheten att få stöd vid beslut om till exempel investeringar, besparingar eller finansiering både för privatpersoner och företag. Kidbrooke har varit kunder till PE Accounting under en längre tid och ser framförallt stora fördelar med att använda ett system för ekonomi och redovisning istället för många, med hög automatiseringsgrad och dedikerade redovisningskonsulter som stöd. Vi intervjuar Fredrik Davéus, medgrundare av Kidbrooke Advisory.

Från traditionell till digital bokföring

Vad är det stora värdet med digital- och automatiserad redovisning från PE Accounting?

 

Vi var tidigt kunder till PE Accounting och har växt tillsammans. Innan PE Accounting satt vi och stansade hundratals verifikat manuellt, vilket var väldigt tröttsamt och tog tid från annat som vi kunde få betalt för. Är du specialist och tar bra betalt för varje timme så blir det snabbt väldigt kostsamt att bränna timmar på manuell administration.

 

PE Accounting erbjuder helt enkelt en mer automatiserad redovisning. Det har varit en stor fördel både när vi mar mindre och nu när vi blivit större och fortsätter att skala upp verksamheten. Vi uppskattar även att det finns ett öppet API för att utveckla integrationer. Det är verkligen riktigt bra för oss som vill kunna använda våra siffror lite som vi vill och även hjälpa andra med att hantera deras. Det är dessutom skönt att det hänger ihop med banken så jag kan ha en bra överblick och sköta allt på ett och samma ställe.

 

Kombinationen människa och system är en annan stor fördel. Istället för att jag ska behöva kontakta flera olika leverantörer när något behövs så finns allt på ett ställe och jag vet att det finns ett helt team som kastar sig över att lösa en utmaning om jag ser något som kan göras annorlunda. Det är tryggt helt enkelt, vilket såklart är avgörande för mig som jobbar med riskbedömning.

 

Jag är lite av ett kontrollfreak och har hela tiden total insyn i allt som sker. Jag har däremot vant mig vid att behöva göra så lite som möjligt själva kring redovisningen, så numera blir jag lite ställd när jag väl faktiskt måste göra något själv mer än att titta på siffrorna.

 

Precis som alla andra förväntar jag mig mer och mer realtidsuppdaterat stöd för mina beslut och där är PE Accounting och vi själva helt rätt i tiden, berättar Fredrik.

6 fördelar med PE Accounting för SAAS-bolag enligt Kidbrooke

1. Ett system istället för många för ekonomi och redovisning.

2. Tryggt med både redovisningskonsultation och system från samma leverantör.

3. Total insyn i alla siffror ner i minsta lilla detalj.

4. Realtidsuppdaterade siffror för att ta bättre beslut.

5. Öppet API gör det möjligt för oss att bygga smarta integrationer.

6. Kostnadseffektivt när mycket som annars skulle krävt vår tid sköts på automatik.

Vill du veta mer om PE Accounting?

Vår kombination av ett unikt effektivt ekonomisystem och redovisningsbyråtjänst används av fler än 800 bolag och 20.000 användare. De minsta med omkring 5 anställda och de största med fler än 500.
Vi är specialister på tjänsteföretag och allt från tid- och utläggsrapportering till fakturering, bokföring, löner och rapporter kan skötas i ett och samma system.

 

Boka en personlig presentation med någon av våra rådgivare om du vill veta mer.