Adgrowth

AdGrowth är en fullservicebyrå i Borås som bland annat har lyckats växa under perioder när många andra branschkollegor valt att bromsa. En nyckel till deras framgångar är att de ständigt mäter hur det går, skapar värde direkt för sina kunder och satsar där det är som lönsammast.

Redovisning med PE Accounting och integrationer till CRM gör det möjligt för Adgrowth att ha kontroll i realtid över allt ifrån affär till resultat och ta rätt beslut under tillväxtresan.

Johan Andersén, VD och grundare berättar kort om sex snabba fördelar för dem med digital redovisning, automatiserade processer och redovisningskonsultation från PE Accounting.

6 fördelar med PE Accounting

1. Vi kan följa alla siffror i minsta lilla detalj tack vare att siffrorna uppdateras hela tiden i PE Accounting´s kombination av redovisningsbyrå och ekonomisystem. Det har varit ett ovärderligt verktyg nu när vi arbetar aktivt med våra siffror och följer utvecklingen mer eller mindre live.

 

2. Med PE Accounting går det att jobba med siffror från redovisningen hela tiden, istället för att vänta på ett släpande månadsbokslut. Det är på många sätt precis så vi arbetar med vår försäljning och marknadsföring. Vi och våra kunder vill veta hur det går nu, inte vänta och konstatera att det gick bra eller dåligt för en månad sedan.

 

3. Det är en styrka att alla siffror och processer finns samlade i ett och samma system. Det gör att vi sparar tid som annars hade behövt ägnas åt till exempel lönehantering och ren administration för att få rätt siffror i takt med att vi växer. Vi slipper helt enkelt byta system eller ha många olika.

 

4. Likviditetsrapporten som uppdateras automatiskt är ett exempel på en riktigt bra tjänst i PE Accounting som vi har stor nytta av i vår planering. Kombinationen av siffror från systemet och egna justeringar ger oss en bra bild av hur vi ligger till. Vi kan ju till exempel ha kunder som hör av sig och inte kan betala på två månader. Då har vi kunnat lägga in dem i likviditetsrapporten och ha siffror som stämmer bra.

 

5. Något som betyder mycket för oss är integrationen till Upsales. Kopplingen försäljning och ekonomin är väldigt viktig för oss. Vi kan väldigt enkelt själva mappa upp kostnader och intäkter som hänger ihop, var vi tjänar pengar, var vi ska satsa, hur det går för olika team osv.

 

6. Sist men inte minst är det praktiskt att ha redovisningsekonomer hos PE som närsomhelst kan svara på frågor och lösa problem som uppstår. Jag skulle varmt rekommendera både branschkollegor och andra som vill ha koll på sina resultat att använda PE Accounting för sin redovisning.

Det går bra för Adgrowth som växer stadigt med total kontroll över siffrorna.

På deras egen sida kan du enkelt följa deras resa, läsa kundcase och se några av deras siffror som uppdateras löpande.

Adgrowth i siffror, direkt från deras hemsida.
Läs mer om Adgrowth

 

Vill du veta vad skillnaden skulle bli för er med PE Accounting?

PE Accounting är specialister på tjänstebolag i storleken 5-500 anställda. Vi är både redovisningsbyrå och ekonomisystem, vilket gör att vi kan minimera antalet mellanhänder, minska risken för fel och leverera uppdaterade siffror. Det fungerar riktigt bra och vi har fler än 800 bolag som kunder och omkring 20.000 användare. Alla bolag har sina egna utmaningar och skillnaden blir förstås olika beroende på hur ni arbetar idag.

 

Fråga oss gärna om hur det skulle underlätta ert arbete eller kika på en enkel demo.