Generella frågor

Många lägger idag otroligt mycket tid på att stämma av bokföring, bankuppgifter, utlägg, löner med mera. Detta är aktiviteter som skulle kunna skötas betydligt mer automatiserat med rätt lösning. Det som särskiljer PE Accounting är just graden av automatisering och realtidsdata.

 

Våra automatiska processer stödjer utöver ren bokföring även projekthantering, uppföljning per affärsområde, periodiseringar, självfakturering, lönehantering, utlägg, betalningar, fakturering, rapporter och mycket mer. Du får kontroll över siffrorna i realtid.

 

En annan väldigt viktig skillnad är att vi på PE Accounting har samlat allt på ett ställe. Du har ett inlogg för att komma åt allt från bokföring, tidsrapportering, lön, utlägg och så vidare. Många av våra konkurrenter kombinerar olika moduler vilket gör att du som kund får logga in i olika portaler för att se respektive del.

 

Förutom ovanstående fördelar så är vårt implementeringsteam en unik fördel med PE Accounting. Vi vill att du ska jobba så modernt, digitalt och automatiserat som möjligt. Vi vill att du ska kunna nyttja kraften i automatisering fullt ut. Därför hjälper implementeringsteamet dig att utmana traditionella, manuella sätt att se på ekonomin. Med sin långa erfarenhet hjälper de dig att sätta moderna och skalbara ekonomiprocesser på plats så att din verksamhet kan fortsätta växa utan att det skapar mer administration och manuellt arbete. Det är en av våra största skillnader jämfört med våra konkurrenter.

Hur skiljer sig PE Accounting från konkurrenterna?

Idag har vi över 2000 kunder och över 20 000 användare. Vi är därmed en mycket beprövad tjänst och teknik. Våra konsulter besitter stor kompetens och håller sig ständigt uppdaterade bland annat genom den dagliga kontakten med våra kunder.

Hur många kunder har PE Accounting idag?

Vi levererar både ett löne- och ekonomisystem som automatiserar allt administrativt som rör ekonomin, samt en redovisningstjänst i form av våra konsulter som finns tillgängliga för rådgivning och support. Bokföringsprogram, faktureringsprogram, lönesystem och mycket mer är inkluderat i vårt system. 

Är PE Accounting ett lönesystem, ekonomisystem, bokföringsprogram eller en tjänst?

Ja, vi har en månads uppsägningstid. När ni träder ur får ni all information om bolaget på ett USB-minne och alla pärmar med fakturor som har arkiverats.

Har ni någon uppsägningstid?

På PE Accounting värdesätter vi våra kunders åsikter eftersom vi alltid strävar efter att utveckla våra tjänster. Vi eftersträvar att upprätthålla en hög servicenivå och klagomål är något vi tar på största allvar. Om du känner dig missnöjd, eller om du tycker att något inte har gått rätt till, ber vi dig kontakta oss enligt vår klagomålsprocess.

Vad händer om jag inte är nöjd?