Event

Välkommen till FOMO – Founders & Leaders Opportunity to Mingle Openly

Välkommen på ett unikt (ja, här är vi faktiskt ensamma) eventkoncept som kommer att förändra sättet du ser på nätverksmingel! Upplev nätverkande i världsklass tillsammans med VD:ar, ledare (C-level) och grundare inom SaaS- och konsultbranschen, i en exklusiv miljö där inga pitchar är tillåtna. Tillsammans med våra prognosvänner på Konstrukt bjuder vi in dig till att uppleva affärsnätverkande som det borde vara. Här kan du förvänta sig nya relationer, erfarenheter och kunskap som tar ditt företagande till nästa nivå.

Onsdag 11 september

16.30 – 23:00

Stockholm

Varför delta?

FOMO – Founders & Leaders Opportunity to Mingle Openly är inte bara en vanlig nätverks-AW. Det är ett exklusivt tillfälle att mingla och knyta kontakter med några av de mest framstående ledare inom SaaS- och konsultbranschen.

 

Inspireras av andra ledare och ligg steget före 
Vår kväll är skräddarsydd för att ge dig idéer om framtidens möjligheter och utmaningar. Dela dina erfarenheter och lär av andra ledare i en miljö som främjar öppenhet och relationsbygge. Ta med dig idéer som kan driva ditt företag framåt och som hjälper dig att ligga steget före.

 

Extraordinära nätverksmöjligheter 
Effektivitet är nyckeln, och vi har knäckt koden för hur man skapar meningsfulla relationer snabbt. Med PE och Konstrukts nya nätverksverktyg och skräddarsydda speed-networking kommer du att bygga nätverk och mingla som ett proffs. 

 

En pitch-fri kväll – med bara givande samtal 
Trött på pitchiga event? Den här kvällen handlar om att bygga riktiga relationer och ha kul. Njut av sällskapet, bubbel, vin, öl och pizza i en avslappnad miljö.

Agenda för kvällen

16.30 – 17.00 | Välkomstmingel 
Starta kvällen med ett glas bubbel, vin eller öl och värm upp för kvällens aktiviteter. Ta tillfället i akt att möta andra deltagare och förbereda dig på en givande kväll. (Fram med visitkort & LinkedIn QR-kod). 

 

17.00 – 17.30 | Hej och Välkomna! 
Konstrukt och PE Accounting presenterar kvällens upplägg och avslöjar den hemliga Mingel-maestron som kommer att revolutionera ditt nätverkande den här kvällen. 

 

17.30 – 18.30 | Facilitated Networking – Speed-Networking 

Delta i vår skräddarsydda speed-networking där du snabbt får möjlighet att träffa och samtala med andra grundare, VD:ar eller företagsledare. 

 

18.30 – 19.30 | Pizzapaus och fria samtal

Njut av pizza och förfriskningar, och sällskapet. Fördjupa relationerna du påbörjade under speed-networking och knyt nya kontakter. 

 

19.30 – 23.00 | Mingel med Mingel-Maestro 
Vår hemliga mingel-maestro tar över och ser till att samtalen fortsätter att flöda. Med unika samtalsämnen och engagemang kommer du att ha en oförglömlig kväll fylld med skratt och givande diskussioner.

Vad får du med dig?

Nya affärsrelationer och kotakter: Bygg värdefulla relationer med andra toppledare.

Kramp i mingelmusklerna: Njut av en kväll fylld med roligt, interaktivt och engagerande mingel.

Nya insikter och perspektiv: Ta med dig fräscha idéer och kunskap för att driva ditt företag framåt.

Praktisk information

Klädsel: Business casual – kom som du är och känn dig bekväm.: Business casual – kom som du är och känn dig bekväm.

Mat & Dryck: Bubbel, vin, öl och pizza serveras hela kvällen

Plats: PE Accounting, Fleminggatan 14, centralt i Stockholm.

Anmälan: Säkra din plats nu genom att anmäla dig via formuläret.

Anmäl dig till AW

 

Missa inte denna unika möjlighet att inspireras och nätverka med andra ledare. Platserna är begränsade, så anmäl dig nu och säkra din plats för en kväll som lyfter ditt nätverkande till nya höjder!

 

Namn(Obligatoriskt)

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår Integritetspolicy

Kom igång med PE

Över 2 000 bolag har redan hoppat på framtidens sätt att driva företag.

Är det din tur nu?