Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Ekonomisk rådgivning för företag

Med PE Accounting får ni både ett avancerat affärssystem samt ekonomteam som är insatta i er ekonomi och arbetar proaktivt. Vi ger kloka råd och säkerställer att allt är korrekt, vilket innebär minskade risker och att ni kan använda bokföringen som beslutsunderlag. Dessutom får ni en dedikerad support med svar inom 24 timmar.

Rådgivning och support är en del av PE Accountings helhetslösning med affärssystem och ekonomteam.

support

Redovisningsexpertis och systemkunskap ger bättre resultat

 • Expertis från erfarna ekonomer

  Hos oss tilldelas ni ett team av ekonomer som sätter sig in i just ert företag och era behov. I teamet ingår både seniora som agerar rådgivare och hjälper er med svårare frågor, samt mer juniora som löpande kvalitetssäkrar bokföringen.
 • Minimera risk för mänskliga faktorn

  Med automatiserade processer slipper ni lägga fokus på transaktioner och manuellt arbete. Istället finns all data i ett och samma system, oberoende av personer eller administratörer. Våra rådgivare, era ekonomiansvariga och ledning kan använda siffrorna direkt från systemet för att ge råd och fatta beslut.

 • Proaktivt arbete & förståelse

  Eftersom vårt system automatiserar en rad manuella processer kan våra engagerade ekonomer arbeta proaktivt med er affärsmodell. Bland annat lägger de betalningsuppdrag till Skatteverket, kontrollerar ert eget kapital vid månadsbokslut, konterar, och mycket mer.

 • Support som inte räknar timmar

  Vi garanterar återkoppling inom 24h via vår support samt direktnummer till era egna konsulter. Ni kan ringa hur mycket ni vill, det ingår i vår helhetstjänst. Vi har ett stort team av ekonomiexperter och systemspecialister och kan på vis svara på det mesta.
 • Årlig it-revision för hög datasäkerhet i allt

  Varje år genomgår vi en it-revision utförd Grant Thornton (ISAE3402). Syftet är att säkerställa att hanteringen är lika trygg i våra system som i vårt arbetssätt. 

ai-smoke 1