Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

AUTOMATISKT LÖNESYSTEM

Slipp helt separata lönesystem och löneprogram som inte hänger ihop med resten av redovisningen och ekonomin. Med PE Accounting är lön en naturlig del av de ekonomiska processerna. Därför genereras löneunderlag och specifikationer automatiskt, så att ni kan få en total översikt innan utbetalning. Systemet skickar också in kontrolluppgifter, mailar lönespecifikationer, reglerar semesterskulder och uppdaterar rapporter. Allt som krävs är ett klick.

Lön säljs inte separat utan är en del i PE Accountings helhetslösning med affärssystem och eget ekonomteam.

Lön

Lön som håller för tillväxt

  • SPARA TID MED AUTOMATISERING

När du använder PE:s lönemodul får ditt företag en stabil standardprocess som verkligen håller i längden. Färdiga lönespecifikationer produceras varje månad och granskas sedan enkelt av rätt användare. Kontroll- och påminnelsefunktioner finns inbyggt, och om du behöver kommunicera med medarbetare kan det göras direkt i systemet.

  • Enkel uppföljning med behörighet

Alla anställda har åtkomst till sina egna lönespecifikationer, vilket effektiviserar och ger dem mer tid över till andra arbetsuppgifter. Har du en egen löneadministratör finns istället rapporter och uppföljning anpassade för just den rollen. Även mellanchefer kan se och godkänna sina medarbetares löner.

  • LÖN ÄR EN DEL AV PE ACCOUNTINGS HELHET

Lön säljs inte separat utan är en del i PE Accountings helhetslösning med affärssystem och eget ekonomteam. Genom att vi alltid tar hänsyn även till lön när vi sätter upp automatiska processer så får du en kraftfull helhet som håller i takt med att verksamheten växer.

Ipad nya gränssnittet

Effektivaste lönehanteringen

  • Enkel och transparent lönemodul

Vår lönemodul har prisats av användare för sin enkelhet, och för möjligheten att bjuda in medarbetare att ta eget ansvar över sin löneprocess. För vem vet bättre än den enskilda medarbetaren om lönen är rätt eller inte?

  • Automatiska underlag

I PE kan alla medarbetare enkelt och smidigt rapportera in sin egen lön, och underlag hämtas automatiskt från exempelvis tidrapporteringen. Även större delen av all provision, semester, sjukdom, föräldraledighet, milersättning och liknande kan hanteras av systemet.

  • Ett klick ersätter manuellt arbete

Vid utbetalning av lön behöver ansvarig chef bara kontrollera lönespecifikationerna och sedan klicka en gång för att systemet ska skicka in kontrolluppgifter, maila lönespecifikationer, reglera semesterskulder och uppdatera samtliga rapporter.