Nyfiken på PE?

BOKA EN DEMO MED EN AV VÅRA EXPERTER

Vi är riktigt bra på att hjälpa tjänsteföretag med 5 anställda och uppåt att automatisera sina ekonomiprocesser i vårt system. Hör av dig och berätta om dina utmaningar så hjälper vi dig.

Start/Samarbeten & Integrationer/Danske Bank bankintegration

Danske Bank bankintegration

Med PE:s integration till Danske Bank utför du dina betalningar med ett knapptryck direkt i PE. Du behöver inte själv hantera några filer utan det sköter PE sömlöst i bakgrunden. Bankhändelserna stäms sedan av automatiskt eller av våra konsulter mot era kund- och leverantörsfakturor och lönekörningar. Det ger en realtidsnära bild av din verksamhets ekonomi.

PE integrerar med Danske Bank via deras så kallade ISO-lösning. ISO20022 är en XML-standard för att skicka meddelanden som rör kontobalanser, betalningar och status kring dessa, mellan aktörer.

Kanske har du hört talas om P27?

Bankerna kommer att gå ifrån bankgirot i samband med det så kallade P27-initiativet. Att från PE kommunicera med bankerna via ISO-filer innebär i förlängningen att ni som kunder är förberedda inför bankens övergång till P27. Här informerar Danske Bank mer kring P27.

Med Danske Banks ISO-lösning har ni stöd för betalningar i följande format:

  • Leverantörsbetalningar
  • Inbetalningar
  • Lön

Vem ansvarar för integrationen?

PE Accounting ansvarar för att integrationen mot bank fungerar fullt ut.

Så kommer du igång

PE Accounting kund: På Danske Banks webbsida kan du som PE-kund läsa mer om bankintegrationen. Klicka här för att komma till Danske Banks sida för ISO20022. Kontakta din konsult om du har frågor och/eller vill ansluta dig till tjänsten. Alternativt kontakta Danske Banks Kundservice Företag på 0752 – 48 49 30.

Inte PE Accounting kund? Kontakta oss här så återkopplar vi till dig inom kort.